Skip Navigation Links

“Sağlıklı Eğitim-Öğretim” 17 Ağustos’ta Başlıyor

Öktem, 17 Ağustos tarihinde başlayacak eğitim öğretimin nasıl ve hangi şartlarda yapılacağı konusunda açıklama yaptı.

“Sağlıklı Eğitim-Öğretim” 17 Ağustos’ta Başlıyor

Eğitim   A+a-

 Özel Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü Genel Müdürü Aykut Davut Öktem, 17 Ağustos tarihinde başlayacak eğitim öğretimin nasıl ve hangi şartlarda yapılacağı konusunda açıklama yaptı.
Aykut Davut Öktem yaptığı açıklamada, Covid 19 salgın tedbirlerinin en üst düzeyde alınarak eğitim öğretime başlanacağını belirterek, “17.08.2020 Pazartesi günü, saat 09.00’da, kademeli olarak yeniden yüz yüze eğitim için, “sağlıklı eğitim-öğretim” adına tüm önlemleri aldığımız okulumuzda, buluşuyoruz.
Birinci aşamada, 09.00 – 13.00 arası hafta içi, günlük toplam 5 (beş) ders saati olmak üzere 7, 8, 9, 10, 11 ve 12. Sınıf öğrencilerimizle başlatacağımız programımız, 24.08.2020 Pazartesi günü, diğer grupların da katılımıyla tüm öğrencilerimizle sürdürülecektir.” Dedi.
 
 
Özel Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü Genel Müdürü Aykut Davut Öktem açıklamasında şu ayrıntılara yer verdi: “16.03.2020’den bu yana ara verilen “yüz yüze eğitim” in yerine, bildiğiniz gibi, “uzaktan eğitim” in tüm olanaklarını kullanarak devam etmiş ve sezonumuzu problemsiz bir biçimde tamamlamıştık.
Devam eden yaz tatili arasından sonra, Milli Eğitim Bakanlığımızın özel okullar için en erken telafi programı başlangıç tarihi olan 17.08.2020 Pazartesi günü, saat 09.00’da, kademeli olarak yeniden yüz yüze eğitim için, “sağlıklı eğitim-öğretim” adına tüm önlemleri aldığımız okulumuzda, buluşuyoruz.
Birinci aşamada, 09.00 – 13.00 arası hafta içi, günlük toplam 5 (beş) ders saati olmak üzere 7, 8, 9, 10, 11 ve 12. Sınıf öğrencilerimizle başlatacağımız programımız, 24.08.2020 Pazartesi günü, diğer grupların da katılımıyla tüm öğrencilerimizle sürdürülecektir.
21.09.2020 Pazartesi gününe kadar devam edecek olan söz konusu aşamalı program, aynı tarihten itibaren normal programa dönüştürülerek 08.50 – 16.35 arası klasik eğitime geçilecektir. Normalleşme süreciyle birlikte yüz yüze eğitim devam ederken kurumumuz, öğrencilerimizi, belli programlar çerçevesinde “uzaktan eğitim” le de destekleyecektir.
Kurumumuz, ayrıca olabilecek tüm gelişmeler için artık iyice güçlendirmiş olduğu bilişim alt yapısı ve takviye eğitim- öğretim kadrosuyla, dünya normlarında, destek eğitimler de verebilecektir. Unutulmamalıdır ki eğitim, yüz yüze de olsa uzaktan da olsa devam etmekte ve bunun sonucunda ilgili sınavlar aynı şekilde yapılmaktadır; bu nedenle hiçbir öğrencimiz, sistem dışında kalmamalıdır. Tüm bu çalışmaların sonucunda, bütün öğrencilerimiz, bir an önce sona ermesini dilediğimiz pandemik sürecin bitiminde, herhangi bir eksiklik yaşamayacağı gibi rekabet ortamında oldukça iyi birer konuma sahip olacakları eğitimi de “eksiksiz olarak” alacaklardır.
Siz Saygıdeğer Velilerimize ve Sevgili öğrencilerimize önemle duyurur, sağlıklı günler dileriz.”
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet