Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Gelişim Ailesi Büyüyor

Op.Dr.Murat Alpay Gelişim'de

Gelişim Ailesi Büyüyor

Sağlık   A+a-

 İskenderun’un ilk özel hastanesi olan İskenderun Gelişim Hastanesi Ailesi büyümeye devam ediyor. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Murat Alpay, İskenderun Gelişim Hastanesi bünyesinde hizmet vermeye başladı.
Alanında uygulamış olduğu tedaviler hakkında bilgilendirmede bulunan Op. Dr. Murat Alpay, “Gebelik takibi ve doğum, jinekolojik endoskopi (kapalı ameliyatlar), ürojinekoloji (idrar kaçırma), jinekolojik operasyonlar (kist, miyom, rahim alınma operasyonları) jinekolojik endokrinoloji ve infertilite (hormon bozuklukları ve kısırlık), genital estetik işlemlerini, İskenderun Gelişim Hastanesi bünyesinde uygulamaya devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

 

Op. Dr. Murat Alpay kimdir?

Op. Dr. Murat Alpay, 1986 yılında doğdu. Op. Dr. Alpay, İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi’nde tıp eğitimini aldıktan sonra Kadın Hastalıkları ve Doğum İhtisasını İstanbul Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bitirdi. Mecburi hizmetini İstanbul Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Hakkari Devlet Hastanesi’nde tamamladı. Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 2 yıl görev yaptıktan sonra, 2020 Ağustos ayı itibariyle İskenderun Gelişim Hastanesi’nde çalışmaya başladı.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar