Skip Navigation Links

Emrullah Taşkın'dan İGC'ye Ziyaret

Hatay Gençlik ve spor il müdürü Emrullah Taşkın İskenderun Gazeteciler cemiyetinde basın mensuplarıyla bir araya gelerek tanışma fırsatı buldu.

Gündem   A+a-

Hatay Gençlik ve spor il müdürü Emrullah Taşkın İskenderun Gazeteciler cemiyetinde basın mensuplarıyla bir araya gelerek tanışma fırsatı buldu.
Hatay il müdürlüğü görevine yeni gelmesinden dolayı bir türlü İskenderun basınıyla bir araya gelemediğini dile getiren Gençlik ve spor il müdürü Taşkın cemiyet binasında kendisini bekleyen basın mensuplarıyla tek tek selamlaşarak tanışma fırsatı buldu.
İl spor müdürü Taşkın” İskenderun’da olmaktan ve sizlerle tanışmaktan dolayı gerçekten çok mutluyum birçok kez buraya geliyorum ama bir türlü sizlerle tanışma fırsatı bulamadık bunun sizler için özel organize ederek yanınıza geldim.
Göreve geldiğim günden bu yana Hatay ilimize ekibimizle birlikte ciddi projeler kazandırmaya çalışıyoruz.
Hiçbir ilçe ayrımı yapmadan tüm bölgeye hizmetlerden dağıtarak çalışmalarımızı yapıyoruz.
İskenderun gerçekten muhteşem bir yer deniziyle sahiliyle güzel bir şehir bu nedenle burada hizmetin yapılması şart. Bizde çalışma arkadaşlarımızla birlikte tüm ilçelerimizin eksikliklerini çıkartarak bu sorunların çözülmesini istiyoruz hiçbir ayrım yapmadan çalışmalarımızı sürdürüyoruz.
İskenderun için gerçekten çok önemli projelerimiz var. Şu anda basınla paylaşacağım konular değil ancak tam çalışma bitsin Valimiz bakanımız bu konuda sizlere gerekli çalışmaları bildirecekler ama şunu söyleye bilirim İskenderun’a güzel projeler gelecek açıklamasını yaptı.
Gençlik ve spor il Müdürü Taşkın, şu anda bir çalışma içerisindeyiz Hatay’ın tüm köylerinde insanlarımızı spor’a yönlendirmek için tüm köylere yazı yazıyoruz ve kimlerin hangi spor dalı ile uğraştıklarını çözerek onların köylerine de sporu götürmeye hazırlanıyoruz açıklamasını
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet