Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Arsuz Belediyesi’nden «Kurban Bayramı» Mesaisi

Arsuz Belediyesi ekipleri,Kurban Bayramı öncesi vatandaşların huzurlu ve güven içinde bir bayram geçirebilmesi için hazırlıklarını sürdürüyor.

Arsuz Belediyesi’nden  «Kurban Bayramı» Mesaisi

Arsuz   A+a-

 Arsuz Belediyesi ekipleri, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi vatandaşların huzurlu ve güven içinde bir bayram geçirebilmesi için hazırlıklarını sürdürüyor.
 
Covid-19 tedbirleri kapsamında maske, mesafe ve el temizliği önlemleri altında yapılan kurbanlık satışlarında Zabıta Ekipleri denetimlerini gerçekleştiriyor. Çevre Koruma Kontrol ve Temizlik İşleri Müdürlüklerine bağlı ekipler, kurban satış ve kesim yerlerinin dışında ibadet yerlerinin ve mezarlıkların; temizlik, hijyen ve dezenfeksiyon çalışmalarına devam ediyor. Ekipler ibadet yerlerinin; halı, ayakkabılık, aydınlatma düğmeleri, kapı kolları gibi sık dokunulan yerlerinde dezenfeksiyon yaparken, diğer yandan mezarlıkların ilaçlama, ot ve çimlerinin biçilerek temizlenmesi çalışmalarını da gerçekleştiriyor. Bu yıl, Koronavirüs nedeniyle tedbirleri daha fazla arttırdıklarını belirten Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, “Her sene olduğu gibi bu sene de vatandaşlarımızın kurban bayramını huzurlu bir şekilde geçirmeleri için ilçede, belirli noktalarda kesim yerlerimizi hazır hale getiriyoruz. Bu sene özellikle vatandaşlarımızdan, kesimlerin yoğun olduğu yerlerde sosyal mesafeye, maske kullanımına ve hijyene dikkat etmesini rica ediyorum. Ekiplerimiz, hem Kurban Bayramı öncesi hem de Kurban Bayramı süresince görevde olacak ve vatandaşlarımıza yardımcı olacaklardır. Tabi vatandaşlarımızın da görevli arkadaşlara yardımcı olmasını rica ediyorum. Sevgi ve saygının daha da güçlendiği, hoşgörü ve dayanışma duygularının pekiştiği nice bayramların yaşanması dileğiyle herkesin kurban bayramını kutluyorum,” ifadelerini kullandı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar