Skip Navigation Links

Dostluk Kazandı 2-2

Türkiye spor toto 3.lig takılarından Y.İskenderun spor komşu ülke Suriye'nin, Birinci Lig takımlarından Wahde Danskuş takımı ile Sakarya spor tesisler

Spor   A+a-

Türkiye spor toto 3.lig takılarından Y.İskenderun spor komşu ülke Suriye’nin, Birinci Lig takımlarından Wahde Danskuş takımı ile Sakarya spor tesislerinde hazırlık maçı yaptı.
Y.İskenderun spor ile Wahde takımı arasında oynanacak hazırlık maçı öncesinde iki kulüp yöneticileri bir araya gelerek sohbet etiler.
Suriye’nin Birinci lig takımlarından Wahde Dankuş spor sezona hazırlık yapmak için İskenderun da kamp yapması nedeniyle buradaki takımlarla da özel maç yaptılar.
Maçın oynandığı sahada iki kulübün yöneticileri ile taraftarlarda bu maçı izlemeye gelenler arasında yer aldı.
Maçın başlama düdüğü ile birlikte mücadeleye başlayan iki ülke takımı bir birlerine üstünlük sağlamak için kıyasıya mücadele ettiler.
Maçın devam ettiği sürede habercilerin sorularını yanıtlayan Suriye Wahde Danskuş spor teknik direktörü, Mizar MAHRUZ, İskenderun da bulunmamızın sebebi Türk futbolunun oldukça ileri seviyelerde olması ve bize yakın bir yer olması açısından İskenderun da sezon hazırlıklarını yapmaya geldiklerini burada da İskenderun takımlarıyla hazırlık maçı yapmak istediğini söyleyen teknik Direktör Mahruz Türkiye’de hangi takımı beğeniyorsun sorusu üzerine ise Türk Milli takımını çok beğeniyorum Dünya 3.sü oldukları maçı hiç unutamıyorum Türkiye deki diğer takımlardan ise Galatasaray, Fenerbahçe,ve Beşiktaş gibi takımları yakından takip ettiğini ve çok kaliteli takımlar olduğu nu belirten Teknik Direktör Tek hayalinin ise üç büyük takımlarının biriyle özel bir maç yapmak olduğunu söyledi.
Y.İskenderun spor kulüp Başkanı Sedat Uysal ise yaptı açıklamada Suriye’nin takımı iskenderun da kamp yaptığını duyduk ve bizimle özel bir karşılaşma yapmak istediklerini söylediler bizde kabul ettik. burada önemli olan ik ülke arasındaki dostluk ve birliği daha da iyi sağlamak bizim içinde hafta sonu oynanacak olan maç öncesi bir çift kale hazırlığı oldu.ancak Suriye’den takımlar buraya kampa geldiklerini söylüyorlar.şöyle bir baktığımız zaman burada tesis adına hiçbir şey yok aslında tesisimiz yapılsa her takım buraya gelip kamp yapar ancak kentimizde böyle bir çalışmanın olmaması maalesef yeterince takımı buraya çekemiyor açıklamasını yaptı.

Karşılaşmanın sonucu ise dostça bitti maç 2, 2.sona erdi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet