Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

“ Yeni Otogalericiler Sitesinin Temeli 15 Ağustos'ta Atılıyor'

Başkan Yavuz'dan Müjde! “ Yeni Otogalericiler Sitesinin Temeli 15 Ağustos'ta Atılıyor'

“ Yeni Otogalericiler Sitesinin Temeli 15 Ağustos'ta Atılıyor'

Kırıkhan   A+a-

 Kısa bir süre önce hafriyat çalışmalarına başlanan Kırıkhan Yeni Otogalericiler sitesinin temeli 15 Ağustos 2020 günü atılıyor.
Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ve Kırıkhan Otogalericiler Dernek Başkanı Sait Buğa ve Galerici esnafları ile yapılan istişare toplantısının ardından Başkan Yavuz ve Dernek Başkanı Sait Buğa temel atma protokolünün ön sözleşmesini imzaladı.
İmza programı ve toplantıya ayrıca Kırıkhan Ak parti ilçe Başkanı Ömer Erdal Çelik ve Ziraat Odası Başkanı Mehmet Çelik’te katıldı.
İmzaların atılmasının ardından açıklama yapan Otgalericiler Dernek Başkanı Sait Buğa; “ Şahsım, yönetim kurulu üyelerim ve Galerici esnaflarımız adına Belediye Başkanımız Sayın Ayhan Yavuz’a teşekkür ederim. Yeni Otogalericiler Sitemiz ile ilgili hem bizlerin hem de değerli Belediye Başkanımız Sayın Ayhan Yavuz’un gayretli çalışmaları inanıyorum ki çok kısa bir süre içerisinde Kırıkhan Yeni Otogalericiler Sitesine kavuşacaktır.
Harfiyat çalışmalarının ardından ilk aşama olarak sitemizin temelinin atılması için ön protokol sözleşmemizi imzaladık. Tapu devir teslimi için 2. Sözleşmemiz temel atmanın ardından imzalanacaktır. Memleketimize ve bütün Galerici esnaflarımıza hayırlı, uğurlu olsun.”Dedi.
Daha sonra konuyla ilgili açıklama yapan Başkan YAVUZ; “ Hemşerilerimize vermiş olduğumuz hizmet sözlerini bir bir yerine getirmeye devam ediyoruz.
Temel atma için ön protokol sözleşmesini imzaladığımız Yeni otogalericiler sitemiz şimdiden Memleketimize ve Galerici esnaflarımıza hayırlı, uğurlu olsun.
Yeni Otogalericiler sitemizle ilçemiz yeni bir çehre kazanacaktır. Allah’ın (c.c.) ile 15 Ağustos 2020 tarihinde temelimizi atacağız.” Dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş