Skip Navigation Links

Arsuz’un Ekonomisi Zor Süreçten Geçiyor !

ARES-DER Yönetim Kurulu Üyeleri Arsuz- Gözcüler Esnaf Ve Sanatkârlar Kefalet Kooperatifine nezaket Ziyaretinde Bulundu.

Arsuz’un Ekonomisi Zor Süreçten Geçiyor !

Arsuz   A+a-

 Arsuz Esnaf Dayanışma Derneği (ARES-DER) Yönetim Kurulu Üyeleri Arsuz- Gözcüler Esnaf Ve Sanatkârlar Kefalet Kooperatifine nezaket Ziyaretinde Bulundu.
Kooperatifin Gözcüler Mahallesinde yer alan Hizmet Binasında yapılan ziyarette Arsuz’un esnafının mevcut durumu ile pandemi sonrası yerel ekonomi üzere sohbet edildi.
 
ARES-DER Başkanı Diyap GÖKPINAR, Mehmet HOROZ Başkanlığında İlçemizde Yıllardır Esnaf Dostu Olarak Faaliyet Gösteren Kooperatifin Yönetimine Esnafımıza Yapmış Oldukları Katkılardan Dolayı Teşekkür Edip, Pandemi Sonrası Daha’da Zor Şartlar Altında Faaliyetlerine Devam Eden Esnaflarımıza Kooperatif tarafından Sunulan İmkânlarla Can Damarı Olduklarını İfade Ederek Çalışmalarında Başarılar Dileyerek Esnaf derneğinin kuruluş amacı ile kısa sürede yaptığı faaliyetler i anlattı.
Kooperatif Başkanı Mehmet Horoz, Arsuz Esnaf Dayanışma Derneğinin ilçemizde yeni kurulmasına rağmen kısa sürede elde ettiği güven için Başkan Dİyap GÖKPINAR ve Yönetim Kurulunu Tebrik Ettiğini İlçe Esnafımızın Bir Araya Gelerek Örgütlenmesinden Duyduğu Memnuniyeti Dile Getirerek Ayırım Gözetmeksizin İlçemizde Faaliyet Gösteren Tüm Esnaflara Her Zaman Kapılarının Açık Olduğunu, yıllardır bir çok esnafımıza verdiğimiz kredi desteği ile Esnafımıza hizmet vermekten onur duydukların İfade Ederek Ziyaretten Duyduğu Memnuniyeti Dile Getirdi.
Başkan HOROZ, “Kredi kullanan ortaklarımız, Temmuz, Ağustos ve Eylül ayı taksitleri ertelenmiş olmakla birlikte, ödenmeyecek olan 3 aylık taksit tutarı toplam taksit tutarına aylık eşit şekilde dağıtılacaktır. Bu konuda esnaflarımıza nefes aldıran erteleme için emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.
 
Samimi Bir Sohbet Ortamında Gerçekleşen Nezaket Ziyareti, Karşılıklı İyi Dileklerin Sunulması Ve Günün Anısına Hatıra Fotoğrafı Çekilmesi İle Son Buldu.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet