Skip Navigation Links

Mantıdan Çok Daha Fazlası Nimet Mantıevi'nde

İskenderun'daki lezzet durağınız: Nimet Mantı Evi

Mantıdan Çok Daha Fazlası Nimet Mantıevi'nde

Gündem   A+a-

Hatay’ın İskenderun ilçesinde hizmetlerini sürdüren Nimet Mantı Evi, İskenderunluların lezzet durağı olmaya devam ediyor.
Birbirinden deneyimli ustalarıyla en leziz Hatay yemeklerinin yanında geleneksel Türk lezzetlerini de en lezzetli haliyle müşterilerine sunan Nimet Mantı Evi'nde klasik mantı, çıtır mantı, sosyete mantısı, üçgen mantı, oruk, paçanga, kaçanga, sigara böreği ve makarna çeşitlerinin tadına bakabilirsiniz.
Ayrıca çeşitli çorbalar da müşterilerini bekliyor. Hafta içi her gün 2 çeşit ev yemeği hizmeti verilen Nimet Mantı Evi’nde ayrıca haytalı ve bici bici gibi yöreye özgü tatlıları da bulabilirsiniz. Nimet Mantı Evi'ne 0326 613 30 06 ve 0546 869 50 60 numaralı telefonlardan ulaşabilir, ev ve işyerlerinize sipariş verebilirsiniz.
Nimet Mantı Evi sosyal medya hesapları üzerinden de sizlerin hizmetinde. www.nimetmantievi.com adresli internet sitesinin yanı sıra facebook.com/nimetmantievi ve Instagram.com/nimetmantievi adreslerinden de takip ederek en güzel lezzetlerden haberdar olabilirsiniz.
Nimet Mantı Evi İskenderun Savaş Mahallesi 42. Sokak No:20’de hizmet vermeye devam ediyor.
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet