Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Esnafa Kredi Ertelemesi Müjdesi !

Esnaf Kefalet kredilerine bir erteleme daha geldi. Covid 19 salgını nedeniyle büyük sıkıntılar yaşayan esnafların, Halk Bankası’ndan...

 Esnafa Kredi Ertelemesi Müjdesi !

Gündem   A+a-

 
Esnaf Kefalet kredilerine bir erteleme daha geldi. Covid 19 salgını nedeniyle büyük sıkıntılar yaşayan esnafların, Halk Bankası’ndan kredi kefalet kooperatifleri üzerinden kullandıkları kredilerin Temmuz, Ağustos ve Eylül taksitleri ertelendi.
Bu kez ertelemenin farklı tarafı ise 3 aylık ertelemeye tabi tutulan tutarın, toplam taksit sayısına bölüneceği öğrenildi.
1 No’lu Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Şaban Kekeç yaptığı açıklamada, esnafların içinde bulunduğu olumsuzluklardan dolayı yeni bir ertelemenin söz konusu olduğunu ve bu ertelemenin sevinçle karşılandığını belirterek, “Kredi kullanan ortaklarımız, Temmuz, Ağustos ve Eylül ayı taksitleri ertelenmiş olmakla birlikte, ödenmeyecek olan 3 aylık taksit tutarı toplam taksit tutarına aylık eşit şekilde dağıtılacaktır. Bu konuda esnaflarımıza nefes aldıran erteleme için emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar