Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Samandağ'da Atık Yağlar Geri Dönüşüme Kazandırılıyor

Samandağ'da Atık Yağlar Geri Dönüşüme Kazandırılıyor

Samandağ'da Atık Yağlar Geri Dönüşüme Kazandırılıyor

Yerel   A+a-

 Samandağ Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe sınırları içerisinde bulunan işletmeler, okullar ve sağlık kuruluşlarında biriktirilen bitkisel atık yağlar toplanarak geri dönüşüme kazandırılıyor.
Samandağ’da faaliyet gösteren Çıtır Tavuk işletmecisi Cemil Fırıncı, çevreye karşı duyarlılık göstererek işletmesinde biriktirmiş olduğu 900 kg bitkisel atık yağı, geri dönüşüme kazandırmak üzere Samandağ Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerine teslim etti.
Samandağ Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğünden yapılan açıklamada; “ Bitkisel atık yağların geri dönüşüme kazandırılması amacıyla sürdürdüğümüz geri dönüşüm çalışmaları kapsamında ilçemiz Çiğdede Mahallesinde yemek sektöründe faaliyet gösteren Çıtır Tavuk işletmecisi Cemil Fırıncı, çevreye karşı duyarlılık göstererek işletmesinde biriktirmiş olduğu 900 kg bitkisel atık yağı, birimimiz ile Deha Biodizel firma çalışanlarına teslim etti. Kendilerine göstermiş oldukları duyarlılıktan dolayı teşekkür ederiz. Daha temiz çevre ve daha yaşanabilir bir Samandağ hedefi doğrultusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” ifadelerine yer verildi.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş