Skip Navigation Links

Arsuz’a Tam Bir Gönül Adamı Dinsever Dinçer Kalkan Atandı

Arsuz’a Tam Bir Gönül Adamı Dinsever Dinçer Kalkan Atandı. Arsuz Emniyet Müdürü Oldu

Arsuz’a Tam Bir Gönül Adamı Dinsever Dinçer Kalkan Atandı

Gündem   A+a-

Emniyet Teşkilatında terfi kararnamesi yayınlandı. Terfi kararnamesinde Hatay’ın yakından tanıdığı bir isim Antakya Emniyet Müdürü Dinsever Dinçer Kalkan, 3’ncü Sınıf Emniyet Müdürlüğü’ne terfi etmişti.
3’ncü sınıf Emniyet Müdürlüğü görevine terfi eden dinsever Dinçer Kalkan, Arsuz İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atandı.
Arsuz Emniyet Müdürlüğü görevini başarıyla yürütürken, ŞanlıUrfa’ya atanan Halil Karabacak’ın yerine gelecek isim merakla bekleniyordu.
Arsuz’da huzur ve güven ortamı, kardeşliğin, barış ortamının devamında Dinsever Dinçer Kalkan imzası olacak.
Arsuz halkının da yakından tanıdığı bir isim olan Emniyet Müdürü Dinsever Dinçer Kalkan, turizm ve tarım şehri olan Arsuz’da huzur ve güven ortamının korunması ve geliştirilmesine büyük katkı sunacak.
 
Emniyet teşkilatındaki görevine İskenderun’da 2004 yılında Komiser Yardımcısı olarak başlayan Dinsever Dinçer Kalkan, başarılı çalışmalarının mükafatını alarak bir çok önemli görevlerde bulundu ve Mersin İstihbarat Şube Müdürlüğü, Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanlığı’nda önemli başarılara imza attıktan sonra, İskenderun İlçe Emniyet Müdür Yardımcılığı, Kırıkhan Emniyet Müdürlüğü, Altınözü Emniyet Müdürlüğü, Reyhanlı Cilvegözü Emniyet Müdürlüğü görevlerinden sonra Antakya Emniyet Müdürlüğü görevlerini sürdürürken, şimdi de Arsuz Emniyet Müdürlüğü görevine atandı.
Aynı zamanda şehit çocuğu olarak, merhum Şehit Babasından devraldığı bayrağı en yükseklere taşımak için mücadele eden Dinsever Dinçer Kalkan, Devlete bağlılık ve millete hizmet yolunda tavizsiz bir duruş sergileyen önemli bir polis müdürü olarak karşımıza çıkıyor.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet