Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Arsuz’da Çevre Gönüllüleri Sahili Temizledi

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven,“Elimizde eldiven, yüzümüzde maske; Tertemiz Bir Arsuz İçin!” sloganıyla başlatılan çöp toplama etkinliğine kat

Arsuz’da  Çevre Gönüllüleri Sahili Temizledi

Arsuz   A+a-

 Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Arsuz Belediyesi ve Miss Arsuz Gönüllüleri tarafından organize edilen “Elimizde eldiven, yüzümüzde maske; Tertemiz Bir Arsuz İçin!” sloganıyla başlatılan çöp toplama etkinliğine katıldı.
Etkinliğe Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven’in yanı sıra, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları, Muhtarlar, Miss Arsuz Gönüllüleri, Arsuz Gönüllüleri Derneği, İskenderun Rotary İnteract Kulübü ve birçok vatandaş katıldı. Arsuz merkez mahallesinde ve sahil bandında çöp toplayarak çevre kirliliğine dikkat çekmeye çalışan gönüllüler, tüm insanların bu konuda duyarlı olmaları gerektiğini söylediler.
Arsuz’un, Türkiye’nin ve dünyanın sayılı kentlerinden bir tanesi olduğunu belirten Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, “Arsuz merkeziyle, en ücra noktadaki mahallesi ile bir bütündür. Bu bütünlük içerisinde Arsuz’u hak etiği yere getirmek için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Burada görülen kalabalık en kısa zamanda bunu başaracağımızı gösteriyor. Arsuz, değişik dinlerin, mezheplerin, milletlerin barındığı, kardeşçe yaşadıkları bir şehir. Kültürün, tarımın, doğanın, güzelliğin olduğu bir şehirdir. Bu güzelliği sizin yüzlerinizden okumak mümkün. Özellikle bugün Miss Arsuz Gönüllüleri ile birlikte, mis gibi bir Arsuz yaratmak arzusuyla hareket ediyoruz. Tabiki başka sivil toplum kuruluşları da burada bizimle birlikte. Arsuz Gönüllüleri Derneği, İskenderun Rotary İnteract Kulübü de bizlere destek veriyor. Belediye olarak, imkânlarımız dâhilinde bu insanların emrinde ve hizmetinde olacağımızı burada tekrar ifade ediyorum,” şeklinde konuştu.
Güzel bir farkındalık projesi için bir araya geldiklerini ifade eden Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, “ Burada emeği geçen başta Belediye Başkanımız ve ekibi olmak üzere, gönüllülerimize teşekkür etmek istiyorum. Şunu biliyoruz ki Arsuz, hepimizin ortak paydası, turizm cenneti bir şehir. Pandemi günlerinde bile insanların buluşma adresi oldu. Memnuniyetle karşılıyoruz ama aynı zamanda istiyoruz ki Arsuz hak ettiği temizliği ile kalsın, güzelliği ile kalsın. Bunun içinde vaktini ayıran herkese özel olarak teşekkür ediyorum. Bunun devamlılığını da taahhüt ediyorlar bunun için de teşekkür ediyorum,” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş