Skip Navigation Links

İskenderunlu Yekta'ya Büyük Ödül

Türk Futboluna verdiği büyük desteklerle dikkatleri çeken Fonex firmasının düzenlediği Futbol Oscarları ödül törenine İskenderun damgası vuruldu.

Gündem   A+a-

 
İskenderunlu Yekta’ya Büyük Ödül
 
Türk Futboluna verdiği büyük desteklerle dikkatleri çeken Fonex firmasının düzenlediği Futbol Oscarları ödül törenine İskenderun damgası vuruldu.
Bu yıl 13.'sü düzenlenen Fonex'le Yılın Futbol Oscarları ödül töreni İstanbul Polat Otel'de yapıldı. Gecede Futsal Özel Ödülünü İskenderunlu Yekta İbrahimoğlu aldı. Ünlü Teknik Direktör Ziya Doğan’ın elinden ödülünü alan Kanada’da hem futbol hem de futsal oynayan futsal yıldızı Yekta İbrahimoğlu törende yaptığı konuşmasında kendisini bu ödüle layık görenlere teşekkür etti. Ayrıca Fonex firmasının sahibi Kadir Bıyıklı’ya da Futbol dünyasına verdiği büyük desteklerden dolayı teşekkür eden Yekta İbrahimoğlu, İskenderun’da çok kısa bir zaman içerisinde futsal takımımızı oluşturarak Futsal 1.liginde yer alacağız dedi.
Geceye Milli Takımlar teknik direktörü Abdullah Avcı'nın yanı sıra Bülent Korkmaz, Hamza Hamzaoglu, Oğuz Dağlaroğlu, Hakan Ünsal, Mustafa Akçay, Aziz Yenay gibi ünlü isimlerde katıldı. Spor, sanat, siyaset ve medya dünyasını bir araya getiren gecede Fatih Terim, Aykut Kocaman, Abdullah Avcı, Burak Yılmaz, Selçuk İnan, Volkan Demirel, Tomas Ujfalusi, Semih Kaya, Bülent Korkmaz gibi birçok sporcu ve teknik adam ödül aldı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet