Skip Navigation Links

Esnaflardan Başkan Tosyalı’ya Yürekten Teşekkür

20 Yıldır Alamadığımız Hizmeti Alıyoruz!

Esnaflardan Başkan Tosyalı’ya Yürekten TeşekkürWeb
TV

İskenderun   A+a-

 İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Dokuzoğlu, İGC Başkanı Veysel Cıncık, Dumlupınar Mahallesi Muhtarı Alaattin Karadal, Fen İşleri Müdürü Haydar Gündoğdu, İGC Başkan Yardımcıları Gazeteciler Gökhan Gökpınar ve Yılmaz Akpınar ile birlikte, sanayi sitesinde asfaltlanan yolları inceledi.
Her yer pırıl pırıl. Dumlupınar Mahallesi Muhtarı Alaattin Karadal da yapılan her hizmet için Başkan Tosyalı'ya teşekkür ederken, gezide başkana eşlik etti, sorunları birebir iletme fırsatı buldu.
Esnaflar, uzun yıllardır böyle kaliteli ve düzenli hizmet görmediklerini belirterek, Başkan Tosyalı'ya teşekkür ettiler.
Esnafların talep ve beklentilerini de not alan Başkan Tosyalı, müdürlerine anında talimat vererek çözüm istedi. Halk memnun, esnaf memnun, cillop gibi yollar ve kaldırım düzenlemeleri biterken, yeni işlerin hazırlıkları da yapılıyor.
Kaliteli ve tertemiz! Aynı zamanda Başkan Fatih Tosyalı'dan bir konuda daha memnun herkes, hep sahada, esnafların halkın arasında, yapilan işleri takip ediyor, halkın derdini dinleyerek notlarını alıyor. Binevi ortak akıl ve gönül köprüsüyle işler kolaylaşıyor.
Gezi esnasında çok şey öğrendik!
2. Millet Bahçesi’nin projesi ücretsiz yapılıyor. Eski itfaiye binasının da yıkımına başlanacak, o araziye üç mahallenin faydalanabileceği bir taziye evi yapılacak.
Bisiklet yolunun bu sene sonu itibariyle yapımına başlanacak.
45 mahallenin asfaltı bitince.. Yayla yolları yapılacak.
Yelken kulübünün ilerisine bir de kitap kafe konuşlandıracak.
Güzel bir program oldu, beklenti ve önerileri dinledik.
Sanayi esnafı çalışmalardan ötürü memnuniyetini dile getirip, Başkan Fatih Tosyalı’ya teşekkür etti.
Başkanın azmi ve enerjisi ile daha güzel şeyler olacak.. Ne mutlu Fatih Tosyalı'ya hem hizmet üretiyor hem de halkla kurduğu gönül köprüsünün keyfini yaşıyor.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Esnaflardan Başkan Tosyalı’ya Yürekten Teşekkür videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet