Skip Navigation Links

En Narin 5 Yıldızlı Konsept Arsuz Narin Restoran…

Narin Restoran, bölgenin tam teşekküllü tek 5 yıldızlı kalitede turizm işletmesi olarak büyük beğeni topluyor.

 En Narin 5 Yıldızlı Konsept Arsuz Narin Restoran…Web
TV

Arsuz   A+a-

 
 
Hatay’ın Arsuz ilçesi Madenköy karşısında hizmet veren Narin Restoran, bölgenin tam teşekküllü tek 5 yıldızlı kalitede turizm işletmesi olarak büyük beğeni topluyor.
Her ayrıntının düşünüldüğü muhteşem bir konsept oluşturan İşinsanları Faiz Kaya, Münir Ayran ve Semir Kirmit, deniz kenarında bol yeşil alanı, çocuklar için oyun alanı, geniş ve ferah kapalı alanı bir turizm yatırımını hayata geçirmenin gururunu yaşıyorlar.
Arsuz’un turizm hedeflerine uygun, hiçbir masraftan kaçınılmadan projelendirilen Narin Restoran, konsept olarak da havası ve serin ortamı ile de eşsiz gün batımı keyfi sunuyor.
Restoran hizmetlerinde et ve balık çeşitleri ile Hatay kültürünün eşsiz mezelerini, farklı yemek tercihleri olanlar ve özellikle çocuk misafirler için pizza ve hamburger başta olmak üzere fast food menüsünü sunan Arsuz Narin Restoran, sabah kahvaltısında da son yıllarda tercih edilen organik köy kahvaltısını da müşterilerine sunuyor.
Aile yemeklerinde çocukların özgürce oynayabilecekleri yeşil alanlar ile park alanlarının özel düşünüldüğü Narin Restoran, Hatay mutfağının eşsiz balık, ızgara, meze ve kahvaltı çeşitleriyle büyük ilgi görüyor.
Sonsuz güzellikte mavilikleri izlerken gün batımının kızıllığını, hafif rüzgarın keyfini yaşamak, en güzel hatıralar biriktirmek için ideal bir mekan olan Narin Restoran, en kalabalık yemek davetlerinde dahi bol yeşil alanı ve deniz kenarı keyfiyle müşterilerine hizmet veriyor.
İşletme ortakları Münir Ayran, Semir Kirmit ve Faiz Kaya, Arsuz coğrafyasında eksikliği fazlasıyla hissedilen, başka şehirlerden de ziyaretçi çekecek bir işletmeyi hayata geçirmek için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadıklarını belirterek, Arsuz ve tüm bölge halkına, yerli ve yabancı turistlere böylesi nezih bir işletmede hizmet vermenin gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını söylediler.
En kaliteli hizmeti en uygun fiyata, en güzel doğal ortamı en iyi şekilde sunmak için çalıştıklarına vurgu yapan Kirmit, Ayran ve Kaya, Arsuz’un önemli bir turizm şehri haline gelmesi için verilen çabaya katkı sunmanın mutluluğunu yaşadıklarına vurgu yaptılar ve “Arsuz’da yat limanı, su sporları merkezi ve Hado gibi önemli hizmetlerin yanısıra, Arsuz Samandağ yolunun açılması, yakında Madenli Serinyol turizm yoluna başlanacak olması ve daha bir çok hizmetleri nedeniyle Hatay Valimiz Rahmi Doğan, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç Dr Lütfü Savaş, Arsuz Kaymakamımız Musa Sarı, Arsuz Belediye Başkanımız Dr Asaf Güven ve emeği geçen, taş üstüne taş koyan herkese teşekkür ederiz” dediler.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 En Narin 5 Yıldızlı Konsept Arsuz Narin Restoran… videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet