Skip Navigation Links

Teknoloji Darbelere Karşı Paneli

15 TEMMUZ ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR 'TEKNOLOJİ DARBELERE KARŞI PANELİ YAPILDI'

Teknoloji  Darbelere  Karşı Paneli

Eğitim   A+a-

 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinliklerinin ikinci gününde, İskenderun Teknik Üniversitesinde (İSTE) "Teknoloji Darbelere Karşı" konulu bir panel gerçekleştirildi. Bu yıl üçüncüsü düzenlenen panelde Doç. Dr. Yakup Kutlu ve Dr. Öğr. Üyesi Fatih Kılıç konuşmacı olarak yer aldı.
İSTE Barbaros Hayrettin Konferans Salonunda yapılan panele, İSTE Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selçuk Mıstıkoğlu, akademik ve idari personel katılım sağladı. Uçak kazası ve terör saldırısında yüksek öğrenimlerini İskenderun'da tamamlayan şehit polis memurları İrfan Aydoğan ve Burak Derya ile tüm şehitlerimizin ruhuna program Fatiha okunmasıyla başlarken, panelin ardından gerçekleştirilecek olan müzik dinletisi de bu kapsamda iptal edildi.
Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla devam eden panelde, moderatörlüğü İSTE Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yakup Kutlu yaptı. Kutlu: “3. Teknoloji, Darbelere Karşı Darbelere ve Devlet içindeki, yapılanmalara karsı teknoloji nasıl kullanılmalı” sorusunu cevapladı.
Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesinden Dr. Öğr. Üyesi Fatih Kılıç’ın canlı yayın ile katıldığı panelde "internet üzerinden yapılan hizmetlerin arttığını, ancak bu hizmetlerin güvenlik açıklarının iyi belirlenmesi gerektiğini" belirtti. Kılıç: "Ülkemizin yazılım konusunda başarılı olduğunu ve kendini teknolojinin her alanında geliştirmeye devam ederek teknoloji üreten bir ülke olmamızın önemine değindi."
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinliklerinin son günündeyse, 17 Temmuz Cuma günü saat 14:30’da İSTE Mühendislik ve Doğa Bilimleri Konferans Salonunda Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuvarı, Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Servet Yaşar tarafından “Ozanların Dilinden Birlik, Beraberlik ve Dostluk Türküleri” isimli müzik dinletisi, seslendirilecek.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet