Skip Navigation Links

15 Temmuz Gecesine TÜGVA Damgası

Hatay’da düzenlenen etkinliklerde bölge halkı ve devlet protokolü ile bir çok sivil toplum kuruluşu biraraya geldi.

15 Temmuz Gecesine TÜGVA DamgasıWeb
TV

Gündem   A+a-

 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 4.yıldönümü münasebetiyle Hatay’da düzenlenen etkinliklerde bölge halkı ve devlet protokolü ile bir çok sivil toplum kuruluşu biraraya geldi.
TÜGVA Hatay İl Temsilcisi Sinan Köklü, Arsuz Temsilcisi Serdal Gökpınar ile İskenderun Temsilcisi Numan Okur ve yönetim kurulu üyelerinin yoğun emek ve çabalarıyla düzenlenen etkinlikler büyük beğeni ve takdir topladı.
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) İl Başkanlığı ile Arsuz temsilciliğinin düzenlediği onlarca aracın katıldığı konvoyun damgasını vurduğu 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 4. yıldönümü
etkinliklerinde, Arsuz kent meydanında hep bir ağızdan gür bir sesle ‘Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez’ sloganları atıldı.
TÜGVA Arsuz Temsilcisi Serdal Gökpınar’ın önderliğinde, muhteşem geçen konvoyla birlikte 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 4.yıldönümünü büyük bir coşkuyla kutlayan Arsuz Tügva ve bölge halkı, milletin gücünün üstünde bir güç olmadığı mesajını verdiler.
 
Tügva Hatay İl Temsilciliği, aynı zamanda İskenderun Atatürk Anıt Alanı’nda düzenlenen etkinliklerde, Halk Eğitim Merkezi Mehteran takımı eşliğinde kent merkezinde yürüyüş yaparak tören alanına girdi.
Tören alanında verilen mini konserlerle halka 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 4.yıldönümü kutlamalarında renkli görüntüler ortaya koyan mehteran takımı, büyük beğeni topladı.
 
Tügva Hatay, aynı zamanda Antakya merkezde düzenlediği etkinlikte gece boyunca demokrasi nöbeti tuttu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
15 Temmuz Gecesine TÜGVA Damgası videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet