Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Savaş'ın Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Savaş'ın Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı

Gündem   A+a-

 Başkan Savaş yayımladığı mesajında, demokrasinin Türkiye Cumhuriyeti tarihindeki önemine dikkat çekerek, “Bayrağına ve ülkesine bağlı Türk milletinin 15 Temmuz 2016 gecesi yaşanan darbe girişimine karşı örnek bir mücadele ortaya koymuştur. Türk demokrasisine, özellikle milli iradeye karşı olan bu alçakça kalkışmaya karşı kahraman milletimiz canı pahasına karşı koymuş, demokrasinin ve egemenliğin tek sahibinin Türk milleti olduğunu herkese göstermiştir. Türk milleti her zaman hukukun üstünlüğüne, milli iradeye ve demokrasiye bağlılığını sürdürecek ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden kararlılıkla gitmeye devam edecektir. İnanıyoruz ki hiçbir şer odağı bu inancın ve kararlılığın karşısında var olamayacak ve ‘Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.’
 
Bu duygu ve düşüncelerle, darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz 2016 gecesi büyük bir inançla milli birlik ve bütünlüğümüz ve demokrasimiz için canını ortaya koyan tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor gazilerimize şükranlarımı sunuyorum” ifadelerine yer verdi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar