Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül; Hainlere Fırsat Vermedik, Vermeyeceğiz!

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül; Hainlere Fırsat Vermedik, Vermeyeceğiz!

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül; Hainlere Fırsat Vermedik, Vermeyeceğiz!

Belen   A+a-

 Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle milletimizin istiklalini ve ülkemizin istikbalini korumak için canını hainlere siper eden tüm Şehitlerimizi rahmet, kahraman gazilerimizi minnetle anıyorum. Dedi.
Belediye Başkanı İbrahim Gül açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi.
Başkan Gül, “15 Temmuz hain darbe girişimi, aziz devletin her kademesine haince sızan ve gözünü kan bürümüş bir terör yapılanmasının, vatan ve millet sevgisini unutmuş hainlerce yapılan kanlı darbe girişiminin yıl dönümünde, canını vatanını esir almaya çalışan hainlere siper ederek, yıllardır bugünün hayalini kuran kansızların kurşunlarına karşı gelinen bu geceyi asla unutmayacağız.
15 Temmuz gecesi sokağa dökülen milyonlarca Türk vatandaşı kurtuluş savaşında olduğu gibi bu vatanın kolay kazanılmadığını ve yeri geldiğinde uçağa, tanka, en gelişmiş silaha bedeniyle karşı gelinebileceğini gösterdiği, takdir-i şayan bir kurtuluş gecesiydi.
Usta şairimiz Mehmet Akif’in dizelerinden dökülen şu sözler gibi…
“Arkadaş! Yurduma alçakları uğratma sakın;
Siper et gövdeni, dursun bu hayâsızca akın.
Doğacaktır sana va’dettiği günler Hakk’ın…
Kim bilir, belki yarın… belki yarından da yakın.”
İşte Türkiye’mizin bekasına karşı yapılacak her türlü hain girişimin karşısında göğsünü siper eden aziz milletimizden aldığımız güçle, 15 Temmuz gecesinde yazdığımız bu destanı gelecek nesillere aktarma konusunda elimizden gelenin en iyisini yapacağız.
Hain FETÖ, paralel terör yapılanmasını (PDY) ve onun işbirlikçilerinin yanı sıra PKK’nın ve ülkemizi bölmeye çalışan tüm unsurların kökünü kazıyana dek haklı mücadelemizden asla vaz geçmeyeceğiz. Hainlere fırsat vermedik, vermeyeceğiz.
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününün dördüncü yıl dönümünde, milletin istiklâlini, yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır, diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bugüne kadar Türk topraklarını bizlere yurt yapma adına kanının son damlasına kadar savaşan aziz şehitlerimizi rahmet ve dua ile kahraman gazilerimizi saygıyla ve minnetle yad ediyorum.”
“Ne mutlu Türküm diyene.” İfadelerini kullandı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş