Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İSTE’ye Bir Ödül Daha Geldi

“Prof. Dr. Cemal Turan,1.inci Denizci Millet, Denizci Ülke Fikir/Proje yarışmasında Türkiye İkincisi Oldu”

İSTE’ye Bir Ödül Daha Geldi

Gündem   A+a-

 İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cemal Turan; İstanbul ve Marmara, Ege, Akdeniz ve Karadeniz Bölgeleri (İMEAK) Deniz Ticaret Odası tarafından düzenlenen yarışmada Türkiye ikincisi oldu.
 

ÖDÜL TÖRENİNE BAKAN KARAİSMAİLOĞLU’DA KATILDI

Denizcilik alanında özgün ve yaratıcı fikirlerin ortaya çıkarılması amacıyla düzenlenen, 1. Denizci Millet, Denizci Ülke Fikir/Proje yarışmasının ödül töreni Piri Reis Üniversitesi Konferans Salonunda Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun da katılımlarıyla yapıldı.
 
İstanbul ve Marmara, Ege, Akdeniz ve Karadeniz Bölgeleri (İMEAK) Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran ve Deniz Ticaret Odası Meclis Başkanı Salih Zeki Çakır, Piri Reis Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Oral Erdoğan ve sektörün önde gelenlerinin katılımlarıyla gerçekleştirilirken, törende Prof. Dr. Cemal Turan Ödülünü Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran’dan aldı.
 
Bakan Adilkaraismailoğlu:

“DENİZCİLİĞE ÖNEM VERİYORUZ”

 
Törende bir konuşma yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu; “Ülkemizin denizlerde sahip olduğu bu zengin potansiyeli en iyi şekilde değerlendirerek, dünya denizciliğinde hak ettiğimiz yeri almamız hepimizin ortak dileğidir. Unutmayalım ki, denize ve denizciliğe verilecek önem ölçüsünde Türkiye Cumhuriyeti büyüyecek ve güçlenecektir. Bu vesileyle bu anlamlı yarışmada dereceye giren tüm adaylarımızı tebrik ediyorum” dedi.
 
Prof. Dr. Cemal Turan:

“İSTE’Yİ BAŞARI VE GURURLA TEMSİL ETTİK”

 
1.nci Denizci Millet, Denizci ülke fikir/proje yarışmasında dereceye giren İSTE Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cemal Turan da, “Türk Denizciliği açısından son derece önem arz eden ve bu yıl ilk kez düzenlenen yarışmada Türkiye genelinde ikinci olarak İskenderun Teknik Üniversitesi’nin adını başarı ve gururla duyurduklarını” ifade ederek şöyle konuştu:
 
“İnanıyorum ki ilerleyen süreçte İSTE olarak Türk Denizciliği açısından çok daha başarılı projelere hep birlikte imza atacağız. Akademik anlamda tüm çalışmalarımızda yanımızda olan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Sn. Türkay Dereli hocamıza bu vesileyle bir kez daha teşekkür etmek istiyorum” dedi.
 

REKTÖR PROF. DR. TÜRKAY DERELİ’DEN TEBRİK

Konuyla ilgili bir değerlendirmede bulunan İSTE Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli de “1. Denizci Millet, Denizci ülke fikir/proje yarışmasında Türkiye İkincisi olan, İSTE Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cemal Turan’ı tebrik ederek, çalışmalarında başarılarının devamı dileklerinde bulundu.”
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş