Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Esnaf Derneği Arsuz’un Sorunlarını Masaya Yatırdı.

Arsuz Esnaf Dayanışma Derneği (ARESDER) tarafından Genişletilmiş Esnaf İstişare ve Çözüm toplantısında esnaflar bir araya geldi.

 Esnaf Derneği Arsuz’un Sorunlarını Masaya Yatırdı.

Gündem   A+a-

 
Arsuz Esnaf Dayanışma Derneği (ARESDER) tarafından Genişletilmiş Esnaf İstişare ve Çözüm toplantısında esnaflar bir araya geldi.
Arsuz Sahil Sefa Restaurantta Yapılan toplantıya Arsuz Kaymakamı Musa SARI, Arsuz Belediye Başkanı Asaf GÜVEN, Emniyet Müdürü Halil KARABACAK Jandarma Komutanı Erkan KARAKAŞ, Belediye Başkan Yardımcısı Sami ÜSTÜN, Cevat AYDEMİR, İlçe Tarım Müdürü Serkan YILMAZ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan DÖNMEZ, İlçe Sağlık Müdürü Pelin GÖKPINAR, Yardımlaşma Vakıf Müdürü Ayşe SÜMER, Fen İşleri Müdürü Koray MAZMAN, Çevre Temizlik Müdürü Şerif AKÇALI, Arsuz Ziraat Odası Başkanı Bünyamin NAL ile çok sayıda esnaf katıldı.
Arsuz Esnaf Dayanışma Derneği (ARESDER) başkanı Diyap GÖKPINAR, Pandemi Döneminde Zor şartlar altında hizmet vermeye çalışan veya işletmesi kapanan esnafımızın Pandemi sonrası yaşadığı sıkıntılar ile ilçemize özgü trafik, otopark, çevre temizliği, peyzaj gibi konuların çözümü noktasında bu gün burada Sayın Kaymakamım, Belediye başkanımız ve Kurum Müdürleri ile Genişletilmiş Esnaf İstişare ve Çözüm toplantısının Arsuz’a yeniden yön vereceğini ifade ederek katılım sağlayan herkese teşekkür etti.
Arsuz Kaymakamı Musa SARI, Arsuz’un Lokomotifi olan Esnafların sorunlarına çözüm noktasında kurum müdürlerimizle beraber her zaman esnafın yanında yer aldıklarını Devletin sıcak yüzünü hissettirmeye her zaman devam edeceklerini ifade ederek toplantıyı organize eden ARESDER Başkanı Diyap GÖKPINAR ve Yönetim Kuruluna Teşekkür etti.
 
Arsuz Belediye Başkanı Asaf GÜVEN, Esnafımız ile her zaman bir araya gelmeye çalıştıklarını ilçenin yıllardır süre gelen trafik ve alt yapı gibi sorunların çözümü için büyükşehir belediyesinde çalışmalar devam ettiğini ifade ederek ARESDER Yönetim Kuruluna Teşekkür etti.
Esnaf Toplantısında Arsuz’un Trafik, Sağlık, Alt Yapı, Çevre Temizliği, Sahiller v.b. konuları masaya yatırılarak ortak sorunlara çözüm arayışında bulunuldu.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar