Skip Navigation Links

Gazeteciler Cemiyeti Dörtyol’a Hayırlı Olsun

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde görev yapan yaygın ve yerel basın mensupları tarafından 'Dörtyol Gazeteciler Cemiyeti Derneği' kurulması için..

 Gazeteciler Cemiyeti Dörtyol’a Hayırlı Olsun

Gündem   A+a-

 
Hatay’ın Dörtyol ilçesinde görev yapan yaygın ve yerel basın mensupları tarafından 'Dörtyol Gazeteciler Cemiyeti Derneği' kurulması için resmi başvuru yapıldı.
Dörtyol ilçesinde çeşitli basın kuruluşlarında görev yapan yaygın ve mahalli basın temsilcileri tarafından kurulması düşünülen ve kısa adı DGC olan Dörtyol Gazeteciler Cemiyeti Derneği için ilk başvuru evraklarıyla Dörtyol Kaymakamlığı İlçe Sivil Toplumlu İlişkiler Şefliğine yapıldı.
Yerel gazeteciliği ve yerel dillerde yayın yapan kitle iletişim organlarında çalışan gazetecilerin mesleki eğitimlerini yapabilmelerine destek sunmak gibi mesleki çalışmaları amaçlayan Dörtyol Gazeteciler Cemiyeti Derneğinin Kurucu Başkanlığını İlk Kurşun Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Demirören Haber Ajansı (DHA) Temsilcisi, Sedat İskenderoğlu Başkanlığında 7 kurucu üyeden oluşuyor. Gazeteci, köşe yazarları ve basınla uğraşan şahısları bir çatı altında toplamayı hedefleyen cemiyet çalışmaları tamamladı.
Kuruluş Belgelerini Hatay Valiliğine iletmek üzere Dörtyol Kaymakamlığına teslim eden Cemiyet üyeleri önümüzdeki günlerde görev dağılımı yapacak ve merkez bina açılışı yaparak faaliyetlerine başlayacak.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet