Skip Navigation Links

Avlar Kimya’dan Kaymakamlığa Dezenfektan Cihazı

Hatay’ın Arsuz ilçesinde kaymakamlık girişine covid-19 tedbirleri kapsamında dezenfektan cihazı yerleştirildi.

Avlar Kimya’dan Kaymakamlığa Dezenfektan Cihazı Web
TV

Gündem   A+a-

 Hatay’ın Arsuz ilçesinde kaymakamlık girişine covid-19 tedbirleri kapsamında dezenfektan cihazı yerleştirildi.
Vatandaşlar ve çalışanlar, dezenfeksiyon cihazında dezenfekte olarak binaya giriş yapıyor.
Arsuz Kaymakamlığı covid-19 salgınına karşı ilçedeki tedbirleri artırdı. Bu kapsamda, binaya yaya ve otopark girişlerini tek noktaya düşürürken, gelen ziyaretçilerin önce ateşine bakılıyor daha sonra maske kontrolü yapılıyor. Son olarak binaya yerleştirilen dezenfeksiyon cihazından geçen ziyaretçiler, binaya giriş yapabiliyor.
Arsuz İlçe Kaymakamı Musa Sarı, Türkiye'de toplu yaşam alanlarının, cihazlarla ve elle dezenfekte edildiğini söyleyerek,” Fakat virüsün kıyafetlerle ve ayakkabılarla taşınmasını engelleyecek bir sistem yok. Halkımızın hizmetine sokulan makine, virüsün insanların elbiseleri ve ayakkabıları ile taşınmasını engelliyor. En önemli noktası ise insan sağlığına zarar vermeden, ilaçlama yapabiliyor” dedi.
Öte yandan Sarı, cihazın kendilerine Çetillik eski muhtarı Yılmaz avlar ve ailesine ait olan Avlar Kimya Şirketi tarafından kendi üretimleri olan bir ürün olarak hibe edildiğini, halkımızın sağlığına katkı sağlayacak olan bu dezenfeksiyon cihazının giriş noktasına hibe eden Yılmaz Avlar bey ve ailesine teşekkürlerini sunduğunu ve bu sayede COVİD riskinin en aza indirgenmiş olacağını ifade etti.
 
 
 
Avlar Kimya’dan Kaymakamlığa Dezenfektan Cihazı  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet