Skip Navigation Links

AK Parti Arsuz’da Düşündüren İstifa !!!

Ak Parti Arsuz İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Hülya Çolakoğlu, yönetim kurulundaki görevinden ve üyelikten istifa ettiğini duyurdu.

AK Parti Arsuz’da Düşündüren İstifa !!!

Arsuz   A+a-

 Hülya Çolakoğlu, istifasının sadece Arsuz İlçe Başkanı Bünyamin Nal ve yönetim kurulunun uygulamalarına tepkinin karşılığı olduğunu belirtirken, istifa dilekçesinde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın izinden gitmeye devam edeceğine dikkat çekti.
AK Parti Arsuz ilçe Başkanı Bünyamin Nal’ın halkın talep ve beklentilerinden uzak bir anlayışa sahip olması, halkın iyi ve kötü gününde ziyaret etmemesi ve gidilen bir çok mahallede tepkilerle karşılanmasının istifasında etkili olduğunu belirten Hülya Çolakoğlu, teşkilattan bağımsız bir şekilde çalışmalarının süreceğine vurgu yaptı.
AK Parti’deki görevlerinden ve üyelikten istifa eden Hülya Çolakoğlu, bugün verdiği istifa dilekçesinde “İskenderun İlçe Teşkilatı üyeliğim 2010 yılı itibariyle gerçekleşmiş, üyesi olmaktan onur duyduğum Adalet ve Kalkınma Partisi’nde, Arsuz İlçe Teşkilatı’nın kurulması sonrası da ilçemde çeşitli görevlerde bulundum. Son olarak 30 Mart 2019 yerel seçimleri döneminde geceli gündüzlü yaptığım çalışmalar sırasında bir çok üzücü gelişme şahsımı ve partimize gönül vermiş yakınlarımı ve dostlarımı rahatsız etmiştir.
Liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın izinden gitmeye, O’nun vizyon ve hedeflerine uygun çalışmaya devam edeceğimi, 2023 seçimlerinde ‘teşkilattan bağımsız’ olarak aile yakınlarım ve dostlarımla seçim çalışmalarını yürüteceğimin bilinmesini istiyorum.
AK Parti Arsuz ilçe Teşkilatı yönetim kurulu üyeliği ve parti üyeliğinden istifa kararım, halkın talep ve beklentilerinin kulak ardı edilmesi, halkın iyi ve kötü günlerinde ziyaret edilmemesi, gidilen mahallelerde halktan büyük tepkiler gelmesi üzerine verilmiş bir karardır.
Liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın izinden hiçbir zaman ayrılmamakla birlikte, Bünyamin Nal başkanlığındaki AK Parti Arsuz İlçe Teşkilatı’ndaki düzensizlik, çelişkiler ve halktan uzak yapıya tepki olarak Arsuz İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği görevim ve üyelikten istifamın kabulünü arz ederim.” İfadelerine yer verdi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet