Skip Navigation Links

Hataylı Gurbetçinin Cenazesi Bu Gece Geliyor

Korona virüs salgınıyla birlikte memleketlerine dönmek için bekleyen Hataylılar kadar gurbet ellerde vefat eden hemşehrilerimizin cenazelerinin...

Hataylı Gurbetçinin Cenazesi Bu Gece Geliyor

Gündem   A+a-

 Korona virüs salgınıyla birlikte memleketlerine dönmek için bekleyen Hataylılar kadar gurbet ellerde vefat eden hemşehrilerimizin cenazelerinin memleketlerine gönderilmesi de uzun, yoğun, meşakkatli bir süreç gerektiriyor. CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur her iki durumda da Hataylı hemşehrilerini yalnız bırakmıyor.
 
Dışişleri Komisyonu üyesi olan, aynı zamanda Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Alt Komisyon Üyesi olarak görev yapan CHP'li Güzelmansur, Bakanlığa ve Büyükelçiliklere en kolay ve en hızlı ulaşma imkanlarıyla, gurbetçi Hataylıların ve yakınlarının yüklerini hafifletiyor.
 
Son olarak, Suudi Arabistan'ın Riyad şehrinde vefat eden Hataylı Merhum Mehmet Gülatan'ın cenazesinin, Güzelmansur'un girişimiyle, bu gece memleketimize gönderileceği bilgisi paylaşıldı.
 
Güzelmansur yaptığı açıklamada "Dammam'da vefat eden kıymetli hemşehrimiz Merhum Adnan Keser'in de işlemlerinin hızlanması ve bir an önce cenazesinin memleketimize gönderilmesi temaslarım devam ediyor. Bunu da en sürede gerçekleştireceğiz. Ben Gülatan ile Keser ailelerine sabır ve başsağlığı, vefat edene hemşehrilerime Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanları cennet olsun" dedi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet