Skip Navigation Links

5 Temmuz Stadı’nda Okçular Şov Yaptı

‘İskenderun 5 Temmuz Kültür, Sanat ve Turizm Festivali’ etkinlikleri kapsamında tarihi 5 Temmuz İskenderun Stadyumunda at okçuların gösterisi nefesler

 5 Temmuz Stadı’nda Okçular Şov Yaptı

Spor   A+a-

‘İskenderun 5 Temmuz Kültür, Sanat ve Turizm Festivali’ etkinlikleri kapsamında tarihi 5 Temmuz İskenderun Stadyumunda at okçuların gösterisi nefesleri kesti.
İskenderun Belediyesi, İskenderun Kaymakamlığı ve Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü tarafından düzenlenecek ödüllü okçuluk yarışmalarında okçular yeteneklerini sergiledi.
İskenderun Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Ferit Ali Gündel, festival etkinlikleri kapsamında 5 Temmuz Stadyumu içerisinde okçuluk yarışmaları düzenlendiklerini, bireysel okçuluk yarışmalarında derece yapanlara çeyrek altınların verildiğini söyledi.
Yarışmalarda ok atan İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Ferit Ali Gündel’i tebrik ederek, “İlçemizde okçuluk sporunun yaygınlaşması beni mutlu etmiştir. Okçuluk sporunu gerçekten çok beğendim. İlçe Gençlik ve Spor Müdürümüze kurslarına bende fırsat bulursam katılmaya çalışacağım. Gerçekten güzel bir yarışma ve gösteri izledik. Tüm sporcularımızı kutluyorum. İskenderun’umuzun kurtuluşu ile 5 Temmuz Kültür, Sanat ve Turizm Festivali etkinliklerimiz devam edecek” diye konuştu.
Yarışmaların finalinde ise at üzerinde okçuluk gösterisi yapılırken, gösteri nefesleri kesti. At üzerinde ok atarak hedef vurma, at üzerinde kılıçla karpuz kesme gösterisi izleyenlerden büyük alkış aldı.
Yarışmalar sonunda dereceye girenlerin ödüllerini İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, İskenderun Gençlik ve Spor Müdürü Ferit Ali Gündel, İskenderun Belediye Başkan Yardımcıları Doç Dr. Ayşe Neslin Oğuzhan Akkoca ve Kemal Nadir Önal takdim etti.

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet