Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Yine o bildik manzaralar.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutlama etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Cumhuriyet Koşusu öğrenciler için işkenceye dönüştü.

Spor   A+a-

ong>

Cumhuriyet Koşusu İşkencesi
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutlama etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Cumhuriyet Koşusu öğrenciler için işkenceye dönüştü.
Yarışmaya katılan bazı öğrencilerin, bitiş çizgisini göremeden yarışı bıraktılar.Yorulan öğrenciler de birbirlerinden destek alarak ayakta durmaya çalıştı. İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı ilköğretim ve lise öğrencilerinin katıldığı Cumhuriyet koşusunda birçok öğrenci bitiş noktasına vardığında ise ayakta duramayacak kadar yoruldular. Öğrencilerden sorumlu öğretmenler, klasik tavırlarından vazgeçmeyerek dereceye giremeyen çocukları azarlamaktan geri kalmadılar.

Yine o bildik manzaralar…
Küçük kızlar, küçük erkekler, yıldız kızlar ve yıldız erkekler olmak üzere toplam dört kategoride gerçekleşen koşuda minik atletler ipi göğüslemek için büyük mücadele verdi. Birçok kişi yolda baygınlık geçirerek yarışı tamamlayamadı. Bazıları ise yarışı tamamladıktan sonra bayıldı. Öğrenciler, bir yandan Cumhuriyet için koşmanın mutluluğunu yaşarken bir yandan da dereceye giremedikleri için öğretmenleri tarafından azarlanmaları dikkatlerden kaçmadı. Yarışmada baygınlık geçiren öğrencilerin gözyaşlarına birde öğretmenlerinden yedikleri azarın gözyaşları eklendi
Cumhuriyet koşusunu Ölüm-Kalım meselesi olarak gören bu öğretmenlere kim dur diyecek.
Yarışmada dereceye giren öğrencilerin ödülleri 29 Ekim Cumhuriyet bayramında verilecek.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar