Skip Navigation Links

Günışığı Koleji Öğretmenleri Narin'de Buluştu

Hatay'ın Arsuz ilçesi Gökmeydan Mahallesi'nde hizmet veren Günışığı Koleji, yoğun geçen sıkıntılı süreç, uzaktan eğitim sorunları ve YKS maratonunun..

 Günışığı Koleji Öğretmenleri Narin'de Buluştu

Gündem   A+a-

 
Hatay'ın Arsuz ilçesi Gökmeydan Mahallesi'nde hizmet veren Günışığı Koleji, yoğun geçen sıkıntılı süreç, uzaktan eğitim sorunları ve YKS maratonunun ardından öğretim kadrosuyla Arsuz Narin Restoran'da yemekte biraraya geldi.
Covid 19 salgını tedbirleri kapsamında yoğun bir uzaktan eğitim süreci geçiren Özel Günışığı Koleji öğretim kadrosunu biraraya getiren Kurucu Müdür Özkan Sinan Gökpınar, deniz kenarında, temiz havası ve muhteşem gün batımı manzarasında öğretim kadrosuyla yorgunluk ve stres atmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
Tüm olumsuzluklara rağmen öğrencilerini YKS'ye çok iyi hazırladıklarını ve büyük başarılar beklediklerini belirten Özkan Sinan Gökpınar, yeni öğretim yılı hazırlıklarını da sürdürdüklerini, yeni öğrencileriyle yeni sürece hazır olduklarına vurgu yaptı.
Arsuz Madenköy Karşısında Narin Restoran'da keyifli sohbetler yapan Özel Günışığı Koleji öğretim kadrosu, lezzetli meze ve ızgaralarla da güzel bir akşam geçirdiler.
Narin Restoran ortakları Semir Kirmit, Faiz Kaya ve Münir Ayran'ın da yakın ilgisiyle daha da keyiflenen akşam yemeği muhabbeti, şarkılı türkülü bir ortamda geç saatlere kadar sürdü.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet