Skip Navigation Links

Yatırımları Değer Katıyor... Sapphire 'de de Fark Yarattı

Sapphire, genç iş insanı Hüseyin Zaroğlu’nun girişimleriyle daha güçlü bir şekilde sektöre hizmet edecek.

Yatırımları Değer Katıyor...   Sapphire 'de de Fark YarattıWeb
TV

Ekonomi   A+a-

 Yıllardır İskenderun ve bölgesine düğün organizasyonlarına ev sahipliği yapan Sapphire, genç iş insanı Hüseyin Zaroğlu’nun girişimleriyle daha güçlü bir şekilde sektöre hizmet edecek.
Dünyayı saran koronavirüs salgını nedeniyle zor günler yaşayan düğün salonları, sezona girdiği şu günlerde iş insanı Hüseyin Zaroğlu, bir hamle yaparak sektöre giriş yaptı. Zaroğlu, yıllardır düğün organizasyonlarla genç çiftlerin mutluluklarına tanık olan Sapphire’nin işletmeciliğine ortak oldu.
 
Reyhanlı’da çiftçilik yapmasına rağmen sektöre uzak olmadığını dile getiren Zaroğlu, işlettiği otelle bu sektörü çok yakından tanıdığını belirterek “Her ne kadar çiftçilik, Pegem KPSS Kurs merkezi ve English Town ortaklığım olsa da işlettiğim havuz, düğün salonu ve otelle düğün sektörünü yakinen tanıyorum. Ben de yuva kuracakların mutluluğuna ortak olmak, sektöre katkı sağlamak amacıyla böyle bir yatırımı gerçekleştirdim. Ortağımla birlikte başarılı olacağıma inanıyorum” dedi.
 
Zaroğlu, 900 kişi kapasiteli Shapphire’ye ortak olur olmaz konsept değişikliğine gittiklerini dile getirerek şöyle konuştu:
 
“Sektörde bir farkındalık ortaya koymak için pandemi döneminde herkes işyerini kapatırken veya kapatmayı düşünürken biz açık kaldığımız gibi çalışan kadromuzu da dağıtmadık. Girdiğimiz bu hizmet yolunda genç çiftlerin mutluluğunu görmek en büyük heyecanımdır. Ardından memnuniyet bizim için vazgeçilmezdir. Bizler evlenen çiftlerin torunlarını da burada evlendirecek düşüncesiyle hareket ediyoruz.”
 
Pandemi dolayısıyla birçok insan düğün organizasyonlarını iptal ettiğinin altını çizen Hüseyin Zaroğlu, “Bizler hizmet anlayışımız ve ortaya konan kuralları harfiyen yerine getirmeye çalışıyoruz. Bu kurallar, bize ve çevremize sağlıklı bir yaşam ortaya konması için konulduğunu biliyoruz. Kır düğünü organizasyonları yapmamızdan dolayı, halkımızın ilgisini rahatlıkla görebiliyoruz” diye konuştu.
 
Zaroğlu, kendi mekanlarında her türlü toplantı, nişan, kına ve düğün organizasyonları hizmeti verdiklerini özlerine ekledi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Yatırımları Değer Katıyor...   Sapphire 'de de Fark Yarattı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet