Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Turkuaz Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi Eğitimcilerinden Mesaj Var

İskenderun Turkuaz Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi eğitimcilerinden, Özel Eğitim Öğretmeni Esra Dokuzoğlu Covid-19 salgınını kontrol altında...

 Turkuaz Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi Eğitimcilerinden Mesaj Var

Gündem   A+a-

 
İskenderun Turkuaz Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi eğitimcilerinden, Özel Eğitim Öğretmeni Esra Dokuzoğlu Covid-19 salgınını kontrol altında tutmak için vatandaşlara maske vurgusu yaptı.
Özel gereksinimli bireylerin bu zor süreçte maske ve sosyal mesafe kuralına uyarak eğitim aldıklarını söyleyen Dokuzoğlu, “İnanın ki çocuklar için de bizim için de çok zor bir durum. Tüm gün maskelerle çalışıp akşam eve dönerken insanların maskesiz hallerini görmek beni çok üzüyor.” Dedi.
Maskenizi takın, bize daha fazla hasret yaşatmayın
 
Öğrencilerinin bu süreçte eğitimlerinin aksamaması için ellerinden geleni yaptıklarını belirten Dokuzoğlu, “Tüm öğrencilerimiz çok özel ve her birinin kendine has özellikleri, davranış örüntüleri, duygu durumları var. Ancak ne yazık ki hem karantina sürecinden hem de sonraki süreçten öğrencilerimiz olumsuz etkilendi. Bol bol açık havada vakit geçirmeleri gereken dönemlerde evden çıkamadılar, ailelerimizin tüm çabalarına rağmen okulumuzda onlara yaratılan imkandan uzak kaldılar ve bu sebeple de uzun sürelerde büyük çabalarla elde ettiğimiz kazanımlarımızı kaybettik.” Dedi.
Pandemi sürecinde alınan tedbirleri en üst seviyeye getirdiklerini söyleyen Dokuzoğlu, “Tüm bunları yalnızca öğrencilerimizi korumak için değil, tüm dünyada bir daha böyle bir salgının yaşanmaması için, toplum sağlığını gözeten bir ilkeyle yapıyoruz.” Dedi.
Sokağa çıkan vatandaşların da tüm tedbirlere uyması gerektiğini belirten Dokuzoğlu, “Tüm vatandaşlarımızdan aynı hassasiyeti bekliyoruz. Lütfen maskesiz dışarıya çıkmayın, kalabalık ortamlarda bulunmayın, sosyal mesafenizi koruyun, kişisel hijyeninize dikkat edin. Öğrencilerimizin ve bizlerin bir daha bu zor süreci yaşamamalarını umuyoruz.” Dedi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş