Skip Navigation Links

Sedat Uysal'dan sert açıklama!!!

Yeni İskenderunspor Kulüp Başkanı Sedat Uysal, 3. Lig yolunda gol yağmuru şeklinde devam eden müsabakalara, onca başarı ve fedakarlığa rağmen Yeni İsk

Spor   A+a-

Yeni İskenderunspor Kulüp Başkanı Sedat Uysal, 3. Lig yolunda gol yağmuru şeklinde devam eden müsabakalara, onca başarı ve fedakarlığa rağmen Yeni İskenderunspor’la ilgili kamuoyunda yaratılmak istenen olumsuz tabloyu kınadıklarını açıkladı.

Yeni İskenderunspor Kulüp Başkanı Sedat Uysal açıklamasında şöyle dedi:
Hepinizin bildiği gibi yaklaşık 7 ay önce ciddi bir fedakarlık yaparak, İskenderun Kartalspor Kulübü’nü, İskenderun kamuoyunun talebini de göz önünde bulundurarak, Yeni İskenderunspor ismi ve Turuncu-Mavi renklerle yeniden yapılandırıp, Hatay Süper Amatör Liginde mücadele etmesini sağladık. Ben ve yönetim kurulundaki arkadaşlarım, bu kente bir şehir takımı kazandırmak için zamanımızı ve paramızı harcarken, bazı kişilerin basına açıklama yapıp, “bir takım kişiler” sıfatıyla Yeni İskenderunspor Kulübü’nü ve değerli yöneticilerini hedef göstermesini esefle kınıyorum.
Ben ve yönetim kurulundaki değerli arkadaşlarımın bu şehirdeki konumumuz ve itibarımız çok açık bir şekilde göz önündeyken, bu kişilerin etik olmayan davranışını siz değerli basın mensupları ve İskenderun kamuoyunun takdirine bırakıyorum.
Bu bağlamda, bu oluşumu olumlu karşılayan, İskenderun’umuz için yapılan bu güzel spor girişimine destek veren insanları da , kimliklerini bilmeden, sanki aldatılıyorlarmış gibi uyararak, onları rencide edici şekilde saygısız bir tutum sergilemek hiç kimsenin, özellikle de açıklamayı yapan kişilerin hiçbir şekilde haddi değildir.Bu şehrin ekonomisine katkı yaparken Yeni İskenderunspor’a da maddi katkı sağlayan kendini ispatlamış ve hiç kimsenin aklına ihtiyacı olmayan değerli iş adamlarımız , kuruluşlarımız ve esnafımızın bu desteği hangi bilinç içerisinde ,kime, neden ve niçin sağladıkları ortadadır.
Bütün bu zorluklar içerisinde, yüreğinde sadece bu şehrin iyi temsil edilme çabası olan ve bu yönetimin samimiyetine inanıp birçok talepten vazgeçerek Yeni İskenderunspor’un 3.Lige çıkmasını onur meselesi yapan değerli futbolcularımıza yapılan bu katkıların, bugüne kadar şehrimize yaptıkları herhangi bir katkı bulunmayan kişilerce engellenmek istenmesi çok büyük bir ayıp ve talihsizliktir.
Bu çirkin açıklamanın yorumunu siz değerli basın mensupları ve İskenderunlular’a bırakıyorum.
Son olarak; 3.Lig hedefimizden bizi hiç kimsenin döndüremeyeceğini, İskenderun’a bir profesyonel takım daha kazandıracağımızı ve bu şampiyonluğu da öncelikle bu takıma ekonomik destek sağlayan değerli insanlarla birlikte İskenderunlu sporseverlere armağan edeceğimizi açıklamak isterim. “
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet