Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

HBB Şehri Rengarenk Çiçeklerle Donatıyor

HBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı, Hatay’ın 15 ilçesinde çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

HBB Şehri Rengarenk Çiçeklerle Donatıyor

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı, Hatay’ın 15 ilçesinde çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
Kent estetiğine büyük önem veren Hatay Büyükşehir Belediyesi, il genelinde kavşaklar ve ana arterler olmak üzere şehrin dört bir yanına mevsimlik çiçekler ekerek kentin estetiğine ayrı bir güzellik katıyor.
MEVSİMLİK ÇİÇEKLER İLE CADDELER ESTETİK GÖRÜNÜM KAZANDI
İl genelinde birbirinden güzel çalışmalar gerçekleştiren HBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı ekipleri, Payas ilçesine bağlı Atatürk Caddesi’nde havuz fayanslarında yenileme, Türk Yurdu Parkı etrafında da yabani ot biçimi gerçekleştirerek İnönü ve Fahrettin Altay Caddelerinde de mevsimlik çiçek ekimi gerçekleştirdi.
Daha temiz, yeşil ve güzel görünüm amacıyla çalışmalarına hız kesmeden devam eden ekipler, Dörtyol ilçesinde bulunan Şehit Necati Keskin Bulvarı, Hacı Bayram Türkoğlu Bulvarı, Ali İhsan Bölükbaşı Bulvarı ve Abdi İpekçi Caddelerini mevsimlik çiçeklerle donatarak bakım çalışmaları gerçekleştirdi.
ÇALIŞMALAR İL GENELİNDE DEVAM EDECEK
Çiçekleri büyük bir özenle toprakla buluşturarak şehrin estetiğine ayrı bir güzellik katan ekipler, çalışmalarının il genelinde devam ettiklerini bildirdi.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar