Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Dörtyol Belediye Meclisi 4 Ay Aradan Sonra Toplanıyor

Dörtyol Belediye Meclisi 4 aylık aradan sonra 1 Temmuz 2020 Çarşamba günü olağan meclis toplantısını yapacak.

Dörtyol Belediye Meclisi 4 Ay Aradan Sonra Toplanıyor

Dörtyol   A+a-

 Son birleşimini mart ayında yapan Dörtyol Belediye Meclisi sonrasında alınan pandemi kısıtlamaları nedeniyle dört aydır toplanamıyordu.
01 Temmuz 2020 Çarşamba günü 2020 yılı 4. Meclis birleşimini yapacak olan Dörtyol Belediye meclisi 19 maddeyi görüşecek. Nisan ayında yapılması gereken organ seçimleri de Temmuz ayı birleşiminde gerçekleştirilecek.
Belediye meclisi gündeminde, Encümen Üyesi Seçimi, Plan ve Bütçe Komisyonu üye seçimi, İmar Komisyonu üye seçimi, Gayrimenkul Satış Komisyonuna üye seçilmesi, Milli Müdafaa Mükellefiyeti Komisyonuna üye seçilmesi, Tadilat Komisyonuna üye seçilmesinin yanı sıra Dörtyol Belediyesi 2019 Yılı Faaliyet Raporu, Gelir ve Gider Kesin Hesabını ve Dörtyol Belediyesi 2019 Yılı Denetim Raporunu görüşecek.
2020 yılı Çevre Temizlik Vergisi düzenlemesi, bazı alacakların ertelenmesi, alınmaması veya yapılandırılmasının gülüşülmesi, Yeşilköy Mahallesi 1561 parsel üzerinde bulunan binanın Sağlık Bakanlığı adına yapılan süresiz tahsis işleminin iptal edilerek süreli tahsis işleminin görüşülmesi, tam zamanlı Avukat çalıştırılmasının görüşülmesi, Dörtyol Belediyesi Sözleşmeli Personel Disiplin Yönetmeliği ile ilgili eğitim ve Kültür İhtisas Komisyon raporunun görüşülmesi ile Dörtyol Belediyesi Zabıta Tembih namesinin görüşülmesi ise diğer gündem maddeleri arasında.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar