Skip Navigation Links

Belen Belediyesi'nin Spora Hizmeti

Özdemir, '' Kısıtlı bütçemizle Türk sporuna hizmet eden bir kulübüz. Belediye başkanımız Cemil Yılmazlar'a teşekkür ediyoruz.

Spor   A+a-

Belenspor%20B.JPG" alt="" />
 
Özdemir, ‘’ Kısıtlı bütçemizle Türk sporuna hizmet eden bir kulübüz. Belediye başkanımız Cemil Yılmazlar’a teşekkür ediyoruz.
Belen Belediyesi’nin Spora Hizmeti
2011-2012 futbol sezonunda Hatay Süper Amatör liginde zirve hesapları yapan ekiplerden Belen Belediyespor , yeni sezon öncesinde çalışmalarını teknik direktör Bilal Özdemir nezaretinde sürdürürken , yeni transferlerin göz doldurması teknik heyeti sevindiriyor.
Belen Belediyespor , yeni sezon öncesinde Erzin belediyesinden Arif Özdemir ile Necati Gökkaya , Karayılan Belediyespor ‘dan Mikail Kahraman ile Mehmet Kırgız , Asaşspor’dan Fırat Aksoy ve Akçayspor’dan Velid Kurt’u transfer etti.
Belen Belediyesi Genel kaptan ve sportif direktörü Tarık Özdemir, yaptığı açıklamada ‘’ Bölgemiz Gençlerini kötü alışkanlıktan kurtarıp Türk sporuna gereken desteği vermiştir. Kısıtlı Bütçemize ragmen iyi bir kadro oluşturduk. Gençlerimizden desteği esirgemeyen Belen Belediyesi Başkanımız Sayın Cemil Yılmazlar’a teşekkür ediyoruz’’ dedi,
Teknik direktör Bilal Özdemir ise yaptığı açıklamada ‘’Yeni sezon öncesinde iç transferde ‘’ Alt yapıda 6,dış transfer de ise 6 futbolcu anlaştık’’ dedi.
 
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet