Skip Navigation Links

Üysen'le Başladı Ama Üysen'le Bitmez..

Uzun yıllardır güzellik uykusunda olan İskenderun'u tüm kurumları ve halkıyla birleştirme hayalini İskenderunspor'la gerçekleştiren Nuri Üysen, en büy

Spor   A+a-

 
Uzun yıllardır güzellik uykusunda olan İskenderun’u tüm kurumları ve halkıyla birleştirme hayalini İskenderunspor’la gerçekleştiren Nuri Üysen, en büyük alkışı hak etti..
 
Üysen’le Başladı Ama Üysen’le Bitmez..
Üysen Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Üysen, gece-gündüz demeden üzerinde çalıştığı oluşumu tamamladı ve İskenderunlular’a armağan etti. Sürekli çatışma halinde olan kişi ve kurumları da bir araya getirmekle kalmadı, aynı zamanda İDÇSpor Başkanı Cengiz Gül’ün de İskenderunspor kongresinde divan başkanlığı yapmasını sağlayarak, kent barışının spor ekseninde sağlanması adına önemli bir misyonu yerine getirdi..
Kendisiyle başlayan sevgi, saygı, birlik ve beraberlik ruhunun kendisiyle bitmeyeceği inancıyla çalışan Üysen, halkın gönlünde taht kurdu.
 
Tarihi Oluşumun Mimarı Nuri Üysen..
İskenderun’da spor adına atılan birlik ve beraberlik tohumlarının mutluluğu tüm bölgeyi sardı.
İskenderunspor etrafında oluşan güç birliğinin mimarı Nuri Üysen, kendisinin titizlikle hazırladığı, gece-gündüz demeden üzerinde çalıştığı yönetim kurulu listesinde hiçbir görev almayarak bir kez daha takdir topladı.
Ne bir milletvekilini, ne belediye başkanlarını, ne de sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticilerini rencide etmeden bir barış elçisi gibi hareket eden Nuri Üysen, uzun yıllardır birbirinden kopuk işdünyası, siyaset dünyası ile sivil toplum kuruluşlarını birleştirirken, aynı zamanda halkla kucaklaşmaları için de dev bir adım attı.
Yaptığı hayırlarla binlerce insanın duasını alan Nuri Üysen, bu kez İskenderun’da tarihi bir uyanışın temelini atarak 300 bin nüfusun gönlünde bir kez daha taht kurdu.
 
8. Gün Haber Diyor ki;
Bize düşen bir görev var:
Basınıyla siyasileriyle, toplumun her kesimiyle başlayan bu sevgi barış ve kardeşlik ortamını devam ettirmek daha da büyütmek görevimiz olmalıdır..
İskenderun için sevgi ve birliğe hep beraber destek olalım..
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet