Skip Navigation Links

Parlar : HBB CHP'li Diye Göz Yummayız!

CHP Hatay İl Başkanı Dr. Ramiz Parlar: “CHP il yönetimi olarak bazen bizler de eleştiriyoruz.

Parlar : HBB CHP'li Diye Göz Yummayız!

Gündem   A+a-

Olaylara her zaman objektif gözle bakarız. Bizim belediyemiz diye göz yummayız. Bugüne kadar yapılan çok iş var ama yapılmayan çok iş de var. Geçen dönem mecliste engellemelerle karşılandı ama bu dönem biraz daha uyumlu.” Dedi.
 

HBB CHP’Lİ DİYE GÖZ YUMMAYIZ ! 

CHP Hatay İl Başkanı Dr. Ramiz Parlar, katıldığı bir canlı yayında Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetleri, Başkan Lütfü Savaş’la ilişkileri, Başkan Lütfü Savaş’ın katılmadığı ve bazı milletvekillerinin terk ettiği tartışmalara neden olan İl kongresi ile ilgili soruları yanıtladı.
Yerel yönetim konusunda Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarından ve yönetiminden memnun musunuz sorusu üzerine Dr. Parlar, “HBB’nin Hatay’da işi zor. Hatay, iktidarlar tarafından hep üvey evlat muamelesi görmüş bir kent. İlin alt yapısı yetersizdi bu eksikliği gidermeden üst yapıya girişemiyorsunuz. HBB, Özellikle kırsal kesimden başlayarak ciddi bir çalışma yapıyor. Sonradan üst yapılara başladılar, merkeze doğru geliyorlar ama gecikmeler oldu. Birkaç yıl daha tamamlanması sürecek gibi duruyor. İçme suyu şebekelerini tamamen yenilemeniz gerekiyor. Tabi bütçe olarak bir anda bitirmesi mümkün değil. O yüzden CHP il yönetimi olarak bazen bizler de eleştiriyoruz. Olaylara her zaman objektif gözle bakarız. Bizim belediyemiz diye göz yummayız. Bugüne kadar yapılan çok işi var ama yapılmayan çok işte var. Geçen dönem mecliste engellemelerle karşılandı ama bu dönem biraz daha uyumlu. Fakat ülkenin ekonomik durumu belediyeleri de etkiliyor. Bazı ilçeler geride kaldı ama onlara da sıra geliyor. Biz de il yönetimi olarak takipçisi olacağız” dedi.
İl Kongresine katılmayan ve Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın bu tutumu sorulması üzerine Ramiz Parlar, “Bizim il başkanı olduğumuz gün kongremize gelemedi. O gün başka bir programı vardı. Arzu ederse gelir arzu ederse gelmez. Ben zaten seçilene kadar il başkanı olmadığım için düzenleyici değildim. Davet konusunda bizden önceki yönetimin ihmali olmuş olabilir, bilmiyorum. Davet edilip gelmeyen varsa da saygı duyarım. HBB il başkanlığına gelip gelmemesi beni etkilemiyor, mutlaka geleceğini düşünüyorum. Ancak pandemi sürecini de göz ardı etmemek lazım. Olağanüstü günlerdeyiz. İlk seçildiğimde İdlib olayları da oldu. Şimdi pandemi süreci yaşadığımız için ziyaretlerde aksamalar oldu. Kimse misafir kabul edecek durumda değil. Her yer kapalıydı. Kongrede seçim sırasında bazı görüş ayrılıkları olmuş olabilir ama birlikte çalışmayacağımız anlamına gelmez. Sonuçta halka hizmet etmek için varız. Herkesin görev paylaşımı var. Bende il başkanı olarak herkesle görüşmek, elimden geleni yapmak zorundayım. HBB de elinde gelen her şeyi yapacaktır. Bireysel sorunlar olursa, bireysel etkiler ama görev hizmet konusunda etkilemez” diye konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet