Skip Navigation Links

JET % 50 İndirim Yaptı

İlimizin şehirlerarası kara yolu taşımacılığı yapan otobüs firmalarından Hatay JET Seyahat, ulaşımda % 50’ye varan indirimlerde bulundu.

JET % 50  İndirim Yaptı

Gündem   A+a-

 İlimizin şehirlerarası kara yolu taşımacılığı yapan otobüs firmalarından Hatay JET Seyahat, ulaşımda % 50’ye varan indirimlerde bulundu. Hatay JET Seyahat Otobüs İşletmesi adına, sahibi Oktay Küçükdüveyki’nin bu konudaki açıklaması şöyle:
“Ülkemizin son günlerde yaşadığı koronavirüs salgını, ülkemizin yaşadığı ne ilk, ne de son sınavdır. Sorunlar, dün olduğu gibi, bugün de yarın da birlik, beraberlik, sevgi ve sorumluluk bilinci ile aşılabilir. O nedenle diyoruz ki, tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi de sarsan pandemi sürecini, milletimizin yaşadığı ekonomik ve sosyal sıkıntıları hep birlikte atlatacağımız günler yakındır.
Pandemi süreci, ülkemizde gerek istihdam alanında gerekse ekonomik alanda ciddi sıkıntılara yol açmış, birçok işyeri uzun süre kapatmak zorunda kalırken, bazı işçiler de ücretsiz izin kullanmaya zorlanmışlardır. Bizi biz yapan değerlere saygı duyarak, birbirimize destek çıkmak, birbirimizi anlamak ve birbirimizi severek başaracağımıza inancımızla, Hatay'da köklü bir otobüs firması olan JET Turizm Ailesi olarak bize düşen görev ve sorumluluğumuz gereği, fiyatlarımızı yüzde elli oranında düşürdüğümüzü kamuoyuyla paylaşmaktan onur duyarız.
Havayolu sektörüne yakıt indiriminde bulunan devletimizin, zor durumda olmasına rağmen sorumluluk alan otobüs işletmelerini de düşünmesini bekliyor, tüm kesimlerin, başlattığımız görev ve sorumluluğa katkı vermesini ve bu zor dönemi birlikte atlatmak için örnek oluşturmasını düşünüyoruz.”
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet