Skip Navigation Links

İDÇ Spor'a Teşekkür

Spor toto 2.lig beyaz grubunda hafta sonu İskenderun 5 temmuz stadında oynanan İskenderun Demir Çelik Spor Şanlı Urfa Spor karılaşması her iki kentin

Spor   A+a-

 
İDÇ Spor’a Teşekkür
 
Spor toto 2.lig beyaz grubunda hafta sonu İskenderun 5 temmuz stadında oynanan İskenderun Demir Çelik Spor Şanlı Urfa Spor karılaşması her iki kentin birbirleriyle kaynaşmasına neden oldu.
Önemli Karşılaşma öncesinde Şanlı Urfa Spor Kulüp Başkanı Kemal Şaraçoğlu , gösterdikleri ilgiden dolayı İskenderun Demir Çelik spor kulüp başkanı Cengiz Gül’e Teşekkür ederek çiçek ikram etti.Başkan Cengiz Gül’de başarılar dileyerek Çiçek Verdi.
Şanlı Urfa spor kulüp başkanı Kemal Saraçoğlu Basın mensuplarına yaptığı açıklamada ‘’ Karşılaşma öncesi geldiğimiz İskenderun da çok iyi karşılandık Diğer Deplasmanlarda böyle ilgi görmedik. Sanki kendi evimizdeymiş gibi bir hafta sonu oldu . İyi bir tatil yaptık. Maç sabahı şirin kent İskenderun’ a gelen taraftarlarımızda Şehri güzelliklerini görme fırsatı yaratan İskenderun Demir Çelik Spor Kulüp Başkanı Cengiz Gül’e Teşekkür ediyoruz. ‘’ dedi.
İskenderun Demir Çelik Spor Kulüp Başkanı Cengiz Gül ise yaptığı açıklamada ‘’ Kentimiz taraftarları ve kentimiz insanlarını her zaman misafirperverdir. .Biz kentimize gelen her misafirimize centilmenlik içerişinde misafir etmekteyiz.Şanlı Urfa Spor’a Başarılar dileriz. ‘’ dedi.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet