Skip Navigation Links

'Püskevit Fukarının Baklavasıdır'

Hatay'da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bir miting konuşması sırasında kullandığı 'püskevit' sözü üzerine yaşanan tartışmaların ardından vatanda

Gündem   A+a-

 
Hatay'da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bir miting konuşması sırasında kullandığı 'püskevit' sözü üzerine yaşanan tartışmaların ardından vatandaşa bisküvi ve lokum dağıtıldı
 
MHP Merkez İlçe Başkanlığı tarafından Hatay’ın Merkez İlçesi Antakya’daki Ulus Alanı'nda kurulan ve 'Püskevit fukaranın baklavasıdır' yazılı pankartın yer aldığı stantta, cuma namazı sonrası vatandaşlara bisküvi ve lokum verildi.
MHP Merkez İlçe Başkanı Fedai Yücedal, bisküvi ve lokum gibi siyasetteki seviye üslubunun böyle güzel vesilelere düzeyli bir şekle dönüşmesini umut ettiklerini söyledi.
Diğer partilere seçimlerde başarılar dileyen ve onları da bisküvi ve lokum yemeye davet eden Yücedal “MHP'yi referandum sürecinden başlamak üzere baraj altı ve meclis dışı bırakma çalışmaları vatandaşlarımızın desteğiyle ters tepecek. Partimiz kurulduğu günden bu yana çok badireler atlattı ve imtihandan geçti. 12 Haziran Pazar günü yapılacak seçimde de başarılı bir imtihan vereceğiz. Vatandaşların takdiri ile 13 Haziran günü Türkiye MHP iktidarıyla buluşacak” dedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet