Skip Navigation Links

Kulüpler Demokratik Hamlelerle TFF'nin İşini Kolaylaştırıyor..

TFF 2. ve 3. Liglerde mücadele eden kulüplerin büyük çoğunluğu Play-Off sistemi ve Küme düşmeme konusunda kararını verdi.

Kulüpler Demokratik Hamlelerle TFF'nin İşini Kolaylaştırıyor..

Spor   A+a-

 TFF 2. ve 3. Liglerde mücadele eden kulüplerin büyük çoğunluğu Play-Off sistemi ve Küme düşmeme konusunda kararını verdi. İsminin açıklanmasını istemeyen Bilim Kurulunda görevli bir Profesör doktor, "Bu koşullarda alt liglerde futbol oynatmak cinayete teşviktir" dedi.
KULÜPLER DEMOKRATİK HAMLELERLE TFF'NİN İŞLERİNİ KOLAYLAŞTIRIYOR
Haftalardan beri 2. ve 3. liglerde maçların oynanıp oynanmayacağı spor kamuoyunda merak konusu olurken, kulüplerin büyük çoğunluğunun Play-Off sisteminden ve küme düşmemesinden yana oldukları öğrenildi. 2. ve 3. Liglerde mücadele eden takımların bu hareketi "Kulüpler demokratik hamlelerle TFF nin işlerini kolaylaştırıyor" yorumları dilden dile konuşulmaya başlandı. Bu gelişmeler spor kamuoyunda da memnunlukla karşılanıyor.
"BU KOŞULLARDA FUTBOL OYNAMAK CİNAYETE TEŞVİKTİR"
Koronavirüs salgınının önüne geçilmediği şu günlerde Alt liglerde futbol oynanıp oynanmayacağını sorduğumuz bilim kurulundaki bir profesör Doktor isminin açıklanmaması koşuluyla, "Süper lig ve 1. liglerde mücadele eden takımlar kriterlerini yerine getirme imkanları var. Fakat sahaları bile olmayan, 3x4 metre kare odalarda soyunan takımlar bu kriterleri yerine getirmeleri mümkün değil. 2. ve 3. Liglerde şu ortamda futbol oynatmak cinayete teşvik olur" dedi.
89 TAKIMDAN 79'U OYNAMAK İSTEMİYOR
Spor servisimizin edindiği bilgilere göre TFF 2. ve 3. Liglerde mücadele eden 89 takımdan 79'u oynamak istemiyor. Kalan 10 takımdan 8 tanesi oynamak istiyor. 2 Kulüp ise çekimser kalıyor.
KULÜPLER KÜME DÜŞMEMEDEN YANA
TFF 2. ve 3. Ligde mücadele eden takımların hemen hemen tamamı 2019-2020 sezonunda küme düşme olmamasından yana oldukları öğrenildi.
Bu arada görüşü alınan 89 kulüpten 67 sinin 2-5 arasında kalan takımların Play-Off sistemine dahil edilmesi yönünde.

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet