Skip Navigation Links

Adam Gibi Adamlara Teşekkürler

İskenderun Basının iki önemli kuruluşu 8. Gün Gazetesi ve 8. Gün Haber (www.hatayhaberleri.org) ile Güney Gazetesi-Tv'nin İskenderunspor'a sahip çıkıl

Spor   A+a-

“Milletin Vekili Olmak, Kentin Değerlerine Sahip çıkmaktan Geçer” manşetiyle İskenderunspor’a sahip çıkılması vurgusunu yapan bölgenin güçlü yayın organı 8. Gün Gazetesi ve 8. Gün Haber www.hatayhaberleri.org ’nin ardından ipi göğüsleyen Güney Medya, AK Partili Hatay Milletvekili Aday Adayları Osman Alpagül ve İbrahim Yaran’dan Biner Lira bağışı canlı yayında aldı..

Adam Gibi Adamlara Teşekkürler
İskenderun Basının iki önemli kuruluşu 8. Gün Gazetesi ve 8. Gün Haber (www.hatayhaberleri.org) ile Güney Gazetesi-Tv’nin İskenderunspor’a sahip çıkılması yönündeki manşetleri yerini buldu.
İskenderun’un iki sevilen ismi AK Partili Milletvekili Aday Adayları Osman Alpagül ile İbrahim Yaran, Güney Tv Ana Haber Bültenine konuk olarak, İskenderunspor’a bağışta bulundular.
Siyasete olmayacak paralar harcayan birçok aday adayı ne yazık ki kentin ismini taşıyan ve bir zamanlar tanıtımını tüm ülkeye yayan İskenderun Spor’a duyarsız kalıyorlar.
Ancak Siyasi partinin aday adayları arasında bulunan ve kendilerini seçmenlerinden hiçbir zaman ayırmayan ve memleket konularına da bir o kadar duyarlı olan siyasetçilerimiz az sayıda olsa da var.


Bu gerçekten de çok memnuniyet verici bir durum. Ak Parti Hatay Miletvekili Aday Adayı Osman Alpagül, 8. Gün Haber ve Güney Tv’nin düzenlemiş olduğu bu kampanyaya ilk katılan kişi olarak canlı yayında Ana Haber bülteninde Cuma Keseroğlunun konuğu oldu. Canlı yayında İskenderun spor Genel kaptanı Ajlan Özden de haber bültenine konuk olarak İskenderunlulara ve siyasetçilere seslenerek bu takıma herkesin sahip çıkması gerektiğini söyledi.
Ak parti Aday Adayı Alpagül ise “siyasetçi bir yerlere aday olarak ya da vekil olarak hizmet etmez. Bir yerlere talip olmadan da hizmet edecek durumlar vardır. Ben de kentimizin bu takımına olan sevgimden ve yıllardır bizleri temsil etmiş olmasından dolayı yönetime teşekkür ediyorum” diyerek Bin lirayı İskenderun spor genel Kaptanı Ajlan Özden’e verdi. İskenderunlu siyasetçilerin tamamına seslenen Cuma Keseroğlu ise “herkesin bu takıma sahip çıkması gerekiyor bunu da geleneksel hale getirmemiz lazım” açıklamasının devamında ise televizyonu arayan Ak parti Hatay milletvekili Aday Adayı Yeminli Mali Müşavir İbrahim Yaran da bu kentin takımı olan İskenderun spor’a bağış yapmanın şeref olduğunu belirterek kendisinin de bu kampanyada yer almak istediğini söyledi. Bunun üzerine Ana haber spikeri Cuma Keseroğlu ise spor konusunda oldukça duyarlı olan Aday Adaylarına teşekkür ederek bir gün sonra tekrar canlı yayında iki aday Adayını görmek isteğini belirtti ve örnek olmalarını istedi. Cuma günü canlı yayına gelen Ak parti Hatay milletvekili Aday Adayları Osman Alpagül ve İbrahim Yaran, Ana Haber bültenine gelerek burada İskenderun spor’a tüm siyasetçilerin destek vermesini söylediler.
Osman Alpagül, “İskenderun spor yıllardır bu kentin ismini temsil ediyor. Ben gençliğimde biliyorum buraya ne takımlar geldi ve çok kişi de bu takımlardan dolayı İskenderun isminin etkisi altında kalmış açıklamalarını yapıyorlar. Bu nedenle sadece siyasetçiler değil gücü yeten herkesin bu takıma sahip çıkması gerekir ben bin TL bağış yaparak başı çektim ümit ediyorum ki bunun devamı diğer aday Adayı arkadaşlardan da gelir” açıklamasını yaptı.
İbrahim Yaran ise “şu anda bana gençliğimi ve hayallerimi yeniden yaşattınız. Ben gençliğimde İskenderun sporla büyüdüm İskenderun spor Beşiktaş la Türkiye kupası oynadı bunu asla unutamam ve Türkiye’nin neresine gidersek gidelim İskenderun dediğimiz zaman bana hemen İskenderun spor’u soruyorlar gerçekten çok duygulanıyorum bu takıma bende bin lira bağış yapmadan onur duyuyorum yönetime de teşekkür ediyorum bu kadar sahipsiz bir durumda takımın başındalar. Ancak şunu da belirtmek isterim ki şu anda burada İskenderun milli takımın kurma zamanı geldi. Bizler bir ayağını oluşturuyoruz diğer aday adayları veya iş adamları da buna destek olurlarsa bu iş olacaktır” dedi.
Canlı yayına katılan İskenderun Spor yönetim kurulu Üyesi Raşit Özyurt ta İskenderun spor’a duyulan özlemin yeniden gemlisi için çalışıyoruz inanın bugün de çok duygulandım çünkü sizin gibi duyarlı insanların olması bizlere çalışma azmi veriyor açıklamasını yaptı.
Daha sonra ise Aday Adaylarına canlı yayında İsimlerinin yazdığı Turuncu-Mavili Formayı veren Cuma Keseroğlu ve Raşit Özyurt aday Adalarına sürpriz yaptılar. Turuncu-mavi formayı alan Aday Adayları ise oldukça duygulandılar ve bu meşalenin yanmasını temenni ettiler.
Destek Geldi.
Bu Arada Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Aday Adayı Müfit Tenioğlu ile telefonla görüşen ekibimiz İskenderun spor’a bağışın yapılıp yapılmayacağını sordu ve bu konunun çok önümle olduğunu spor’a her zaman destek verdiğini ve bu kampanyaya da gerekli desteği sağlayacağını açıkladı. Bunun üzerine ise Cumhuriyet halk Parti Hatay milletvekili Aday adayı Bülent Bozdoğan da kampanyaya kendisinin de katıldığı ve İskenderun spor’a bin tl bağış yaptığını açıkladı.
Bu kampanyanın diğer aday Adaylarına ve adaylara olmanın diliyoruz.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet