Skip Navigation Links

'Değer Sendikacılığı Anlayışımızdan Asla Taviz Vermeyeceğiz'

Memur Sen İskenderun İlçe Başkanı Ömer Kabaklı, işyeri temsilcileri ve üyelerin menfaati için her zaman tüm gayreti sergileyeceklerini önemle ifade e

'Değer Sendikacılığı Anlayışımızdan Asla Taviz Vermeyeceğiz'

Hatay   A+a-

 Memur Sen İskenderun İlçe Başkanı Ömer Kabaklı, işyeri temsilcileri ve üyelerin menfaati için her zaman tüm gayreti sergileyeceklerini önemle ifade etti;
“DEĞER SENDİKACILIĞI ANLAYIŞIMIZDAN ASLA TAVİZ VERMEYECEĞİZ”
Memur Sen İskenderun İlçe Başkanı ve Büro Memur Sen İskenderun İlçe Temsilcisi Ömer Kabaklı, emeğin değerini yüceltmek, ekmeğimizi çoğaltmak, halkça paylaşmak amacıyla bu güne kadar ‘Değerler Sendikacılığı’ anlayışından taviz vermeden kamu görevlilerinin haklarını savunduklarını söyledi.
Memur Sen İskenderun İlçe Başkanı Ömer Kabaklı, işyeri temsilcileri ile bir araya gelip istişare yaparak sorun sıkıntıları dinledi.
Geniş katılımla geçen istişare toplantısına Büro Memur Sen 1 Nolu Hatay Şube Başkanı Mürsel Güler, Memur Sen’e bağlı İskenderun’daki sendika temsilcileri, Büro Memur Sen Eski İlçe Başkanı olan ve şu HATSU Daire Başkanı Necati Güreş, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık ve üyeler katıldı.
Pandemi sürecinin dikkate alındığı maske ve sosyal mesafe kurallarına uyularak bir araya gelinen toplantıda konuşan Memur Sen İskenderun İlçe Başkanı Ömer Kabaklı, Büro Memur Sen olarak bundan önce olduğu gibi bundan sonra da kutsal alın teri mücadelesinde kamu görevlilerini en iyi şekilde temsil etmeye, mevcut sorunlar için çözüm üretmeye devam edeceklerini önemle belirtti.
Corona virüs nedeniyle sendika üye sayımlarının 15 Temmuz’a kadar ertelendiğini hatırlatan Kabaklı, normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte sendikaya yeni üyeler kazandırmak adına çalışmalarını hız verip geçmişte olduğu gibi yine kamu görevlilerinin ve teşkilatın hizmetinde olacaklarını önemle kaydetti.
Devletimize ve çalışanlara imkanlar ölçüsünde sendika olarak destek olmaya çalıştıklarının altını çizen Başkan Kabaklı, bu dönemde özveri ile çalışan sağlık ve güvenlik personellerine de teşekkür ederek, “Ancak Büro İş koluna bağlı ve risk oranı hastane kadar yüksek İş-Kur SSK,gümrük, KYK ve nüfus müdürlükleri, kurum çalışanları virüs tehlikesine karşı bire bir hizmet vererek mücadele etmek zorunda kalmıştır. Ancak hükümet ve basında gündeme gelmeyen emeklerinin karşılığı görülmediği müşahade edilmektedir. Bu çalışanlarımızın da haklarının her zaman gözetilmesi gerekir. Bunun takipçisi olacağız” diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından toplantıda bulunan işyeri temsilcileri, sorun ve sıkıntılarını bire bir görüşüp aktarma fırsatı buldular.

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet