Skip Navigation Links

Arsuz Hastane İhalesi Temmuz’da Yapılacak!

Milletvekili Abdulkadir Özel’den Arsuz’a Taahhüt: Arsuz Hastane İhalesi Temmuz’da Yapılacak!

Arsuz Hastane İhalesi Temmuz’da Yapılacak!Web
TV

Arsuz   A+a-

 Hatay’ın Arsuz İlçesi Madenli Yat Limanı, Su Sporları Merkezi ve Hado İşletmesi temel atma töreninde konuşan AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, yatırımların gerçekleştirilmesinde siyasi hesap gütmeyen herkese teşekkür ederek konuşmasına başladı ve verdiği mesajla da, ‘Söz konusu Hatay’sa gerisi teferruattır’ sözüyle de dikkat çekti.
 
Belen ve Hassa’ya hastane müjdesini verirken buruk bir sevinç yaşadıklarını belirten AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, yaptığı konuşmada “İfade, beyan ve taahhütte bulunmak istiyorum, Arsuz Devlet Hastanesi’nin projesi bitti. Hastane yerinin sit alanı olması nedeniyle Hatay Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu’ndan Haziran sonu itibariyle olumlu kararı çıkararak, Temmuz ayının ilk haftalarında Arsuz Devlet Hastanesi’nin ihalesine çıkılacak. Hayırlı Olsun” diyerek müjdeyi verdi.
 
“Elele verince, siyasi komplekslerle değil, memleketin, vatandaşların menfaatini düşününce nasıl güzel hizmetler yapılabildiğini hepbirlikte görüyoruz” diyerek konuşmasını sürdüren Abdulkadir Özel, Hatay’ın bir turizm, gastronomi ve ekonomi kenti olduğu gibi, son yıllarda yapılan yatırımlarla iddialı bir spor şehri olma hedefine yürüdüğüne dikkat çekti.
Hatay’da 100 binden fazla lisanslı sporcu olmasının büyük bir beşeri zenginlik olduğuna vurgu yapan Özel, Hatayspor’un şampiyonluğunu 25 bin kişilik stadyumda kutlamayı çok istediğini söyledi.
Arsuz Hastane İhalesi Temmuz’da Yapılacak! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet