Skip Navigation Links

İyi ki Varsınız Vali Rahmi Doğan…

Yat Limanı 2 Ayda Hazır!

 İyi ki Varsınız Vali Rahmi Doğan…Web
TV

Arsuz   A+a-

 HBB Yaparsa Serinyol Madenli Yoluna Yeşil Işık…
 
Arsuz Samandağ Yolu Temmuz Ayı Başında Hazır!
 
 
Hatay’ın Arsuz İlçesi Madenli Yat Limanı, Su Sporları Merkezi ve Hado İşletmesi temel atma töreni, yapılan yatırımın haricinde bir çok müjdenin de açıklandığı platforma dönüştü.
 
Hatay Valisi Rahmi Doğan yaptığı konuşmada, bölge için çok önemli yatırımların müjdelerini verirken, törene katılanların tamamı büyük bir heyecanla dinledi.
Hatay’ın kalkınma hamlesi için yatırımların süreceği mesajını veren Vali Rahmi Doğan, özellikle Arsuz’un kalkınması için gerekli adımları da atmaya hazır olduklarının müjdesini verdi.
 
Antakya üzerinden Serinyol ile Arsuz Madenli’yi bağlayacak yol için Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin gayretlerini destekleyeceklerini belirten Vali Rahmi Doğan, Yat Limanı ve Su Sporları Merkezi donatılarının 2 ay içerisinde tamamlanarak hizmete gireceğini söyledi.
 
Arsuz Samandağ yolunun tamamlandığını, Temmuz ayının ilk haftasında açılışının yapılacağını belirten vali Doğan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan da güvenlik yolu olması nedeniyle de büyük destek gördüklerini ifade etti.
Trafik işaretleri ve yol çizgilerinin çizilme işleminin devam ettiğini, bisiklet yoluyla karayolunu ayıran aparatların döşeme işleminin devam ettiğini belirten Vali Rahmi Doğan, dağlık olması nedeniyle kayaların düşme ihtimaline karşı çelik hasırlarla dağlık alanlara giydirme yaptıklarına vurgu yaparak, yatırımların devamının gelmesi temennisinde bulundu.
 İyi ki Varsınız Vali Rahmi Doğan… videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet