Skip Navigation Links

Bülent Akan: Kazanmak İstiyoruz

Spor toto 2. Lig beyaz grup takımlarından İskenderun Demir Çelik spor, hafta sonu sahasında yapacağı tokat spor maçını kazanarak ilk 5 iddiasını devam

Spor   A+a-

 
 
Spor toto 2. Lig beyaz grup takımlarından İskenderun Demir Çelik spor, hafta sonu sahasında yapacağı tokat spor maçını kazanarak ilk 5 iddiasını devam ettirmek istiyor.
 
İskenderun Demir Çelik Spor ile Tokat spor karşılaşması Pazar saat 13:30 ‘da 5 temmuz stadında yapılacak.
Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, kırmızı-lacivert takımın çalışmalarını tam kadro sürdürdüğü belirtildi.
Teknik direktör Bülent akan , ligin tamamlanmasına 10 hafta kaldı, ilk 5 şansının devam ettiğini ifade ederek, şunları kaydetti:
''Tüm maçlar gibi Tokat spor maçının da çok önemli bir karşılaşma olduğunu söyleyen Akan . rakiplerimizin durumu bizi ilgilendirmiyor. Bizim hedefimiz ilk 5 ‘e girmek çalışmalarımızı da bu doğrultuda yapıyoruz. Hafta sonu kendi sahamızda oynayacağımız tokat spor maçının Centilmence geçeceğini ve seyir zevki yüksek bir maç olacağını düşünüyorum. Kazanmaktan başka çaremiz yok. Maç sonunda gülen taraf olmak istiyoruz.''
Bu arada Gazi Osman Paşa spor maçında 4. sarı karttan dolayı cezalı duruma düşen Erhan ÇATALÇAM dışında eksiğimiz bulunmamakta. Kadroda bulunan Oyuncularımızın hepsine güveniyoruz. Taraftarımızda takımımıza destek vermesi için Pazar günü 5 temmuz stadyumuna bekliyoruz.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet