Skip Navigation Links

Arsuz Belediye Başkanı Güven:Normalleşmeyle Hizmetlere Devam Ediyoruz

Borç Ödedik, Hizmetler İçin Yeniden Borçlandık! İsrafa Geçit Yok! Tasarrufa Devam…

Arsuz Belediye Başkanı Güven:Normalleşmeyle Hizmetlere Devam EdiyoruzWeb
TV

Arsuz   A+a-

 Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, yaz sezonunda tatilcileri karşılamaya başlayan Arsuz’da koronavirüsle mücadele konusunda tüm tedbirlerin alındığını ve denetimlerin sürdüğünü söyledi.
Özellikle gıda işletmelerine yönelik denetimlerini sıklaştırdıklarını belirten Dr. Asaf Güven, salgınla mücadele döneminde aksayan bir çok hizmetin kaldığı yerden devam ettiğini söyledi.

 

Parke Taşı İhalesi Önümüzdeki Günlerde…

İskenderun Cezaevi ile yapılan parke taşı protokolünde, sokağa çıkma yasakları nedeniyle aksamalar olduğunu belirten Başkan Güven, hizmetlerin aksamaması için 10 milyon Tl bedelle alternatif parke taşı ihalesine çıkacaklarına vurgu yaptı.
 
 

Asfalt Şirketi Faaliyete Başladı…

Asfalt şirketinin de salgınla mücadele kapsamında çeşitli kısıtlamalar nedeniyle kapalı olduğu için çalışma yapamadığını hatırlatan Başkan Güven, birkaç gün önce asfalt çalışmalarına da yeniden başladığını belirterek, aksama ve gecikmelerden dolayı vatandaştan özür diledi.
 
 

Halk Sağlığı İçin Denetimler Sürüyor…

Yaz sezonunda tatilcileri ağırlamaya başlayan Arsuz’da nüfus patlaması yaşandığını belirten Belediye Başkanı Asaf Güven, plajlardaki düzenlemeleri olabildiğince hızlı yapmaya çalıştıklarına vurgu yaparak, halkın huzurlu ve sağlıklı bir tatil yapmasına olanak sağlayacak düzenlemeler yaptıklarına dikkat çekti.
 
 

Arsuz’a Hastane İstiyoruz, Takipçisiyiz!

 
Arsuz’da hastane projesiyle ilgili de takipte olduklarını belirten Doktor Asaf Güven, bölge milletvekilleriyle sürekli görüşme halinde olduklarını söyledi. Hastane projesinin belediyeyle ilgili olmadığını belirten Başkan Güven, iktidar ve muhalefet milletvekillerinin konunun takipçisi olduğu gibi, belediye olarak kendilerinin de takipte olduğunu ifade etti.
 

Mücedeleye Rağmen Sinek Var!

 
Sinekle mücadele konusunda larva mücadelesi geçtiğimiz yıl seçim nedeniyle tam yapılamadığını, bu yıl daha düzenli çalışma yapıldığını belirten Başkan Güven, sinekle mücadelede yapılan tüm çalışmalara rağmen sıkıntının devam ettiğinin farkında olduğunu söyledi.
 
 

Borç Ödedik, Hizmetler İçin Yeniden Borçlandık!

 

İsrafa Geçit Yok! Tasarrufa Devam…

Arsuz Belediyesi’nin mali tablosuna ilişkin de açıklama yapan Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, geçmişe dönük 8 ila 10 milyon Tl kadar bir borç ödediklerini belirterek, yeni yatırımlar için de borçlanma yoluna gittiklerini ifade etti.
Sadece asfalt için yapılan ödeminin 10 milyon Tl’nin üzerinde olduğunu belirten Başkan Güven, Arsuz merkez trafiğini rahatlatmak için çevre yolu projesi hayata geçtiği takdirde yayalaştırma ve bisiklet yolunun hayata geçirilmesinin planlandığına vurgu yaptı.
 

EXPO Hayat Verecek…

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin Expo projesinin sadece Arsuz’a değil, Belen ve İskenderun’a da büyük katkı sunacağını belirten Başkan Güven, çalışmaların tüm hızıyla sürmesinin memnuniyet verici olduğunu söyledi.
 
Arsuz Belediye Başkanı Güven:Normalleşmeyle Hizmetlere Devam Ediyoruz videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet