Skip Navigation Links

Yılmaz, Akdeniz Bölgesi Oda ve Borsa Başkanları Toplantısına Katıldı

İTSO Başkanı Yılmaz, Akdeniz Bölgesi Oda ve Borsa Başkanları toplantısına katıldı

Yılmaz,  Akdeniz Bölgesi Oda ve Borsa Başkanları Toplantısına Katıldı

Ekonomi   A+a-

 İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, TOBB. Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımları ile Akdeniz Bölgesi Oda ve Borsa Başkanlarıyla video konferans ile gerçekleştirilen toplantıya katıldı.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, video konferans aracılığıyla gerçekleştirilen toplantıda, koronavirüs salgını ile mücadele sürecinde, sahadaki sıkıntıları hükümete ilettiklerini, bu çerçevede ilk etapta hükümete 70 maddelik bir öneri sunduklarını ve bunların büyük bir kısmının hayata geçtiğini anlattı.
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, “Akdeniz Bölgesi Oda ve Borsa Başkanlarıyla video konferansla bir araya gelerek bölgemizin lokomotif sektörlerinin başında gelen Demir-Çelik, Liman, Kobilerimiz Tarım ve Ulaştırma Lojistik sektörü başta olmak üzere bölgemizi yakından ilgilendiren konuları üyelerimizin talep ve sıkıntılarını İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası olarak aktardım. Sektörlerimizin durumunu konuştuk, ilgili kurumlara iletmek üzere değerli TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu’na aktardım” dedi.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet