Skip Navigation Links

İskenderunspor sahaya indi..

Hatay süper Amatör Kümede yer alan Yeni İskenderunspor, yeni sezon hazırlıkları için sahaya indi.

Spor   A+a-

Hatay süper Amatör Kümede yer alan Yeni İskenderunspor, yeni sezon hazırlıkları için sahaya indi. Kulüp Başkanı Sedat Uysal ve Antrenör Can Güven, İskenderunspor’u yeniden canlandırmak için atılan bu adıma herkesin katkı sağlamasını istediler.
Sakarya Spor tesislerinde sezonun ilk antrenmanına başlayan Yeni İskenderunspor’a yöneticiler de destek verdi. Antrenör Can Güven gözetiminde çalışan turuncu-mavili ekip, ilk önce düz koşu yaptı. Kültür-fizik ile kas açma-germe hareketleriyle antrenmanı sürdürdü.
Yaklaşık bir buçuk saat süren antrenmanı dikkatle takip eden Kulüp Başkanı Sedat Uysal, hedefe ulaşmak için tecrübeli ve yetenekli futbolcuları transfer etmeye çalıştıklarını ifade ederek, ilk etapta efsaneyi diriltmek adına tüm kamuoyundan tam destek beklediklerini söyledi.
Antrenör Can Güven de, takımı kurarken, duygusallığı bir tarafa bırakan, aklında ve ruhunda sadece futbol ve başarı olan isimleri seçtiklerini vurgulayarak “Bizler, takımı kurmaya çalışırken, isimlere değil, futbolu ve başarıyı ön planda tutanları belirlemeye çalıştık. Duygusallığı ağır basan futbolcularla çalışmayacağız” dedi.
Yeni sezonda Y. İskenderunspor’u gruplara taşımak ve oradan da profesyonel lige çıkartmak için çok çalışacaklarını söyleyen Antrenör Güven “Şu anda üzerimize büyük bir sorumluluk aldığımızı biliyorum. Teknik kadro olarak bu sorumluluğumu en iyi şekilde yerine getireceğiz. Biz inanıyoruz, herkesin de inanmasını istiyoruz. Yeni İskenderunspor’u çalıştırmak bana büyük bir heyecan veriyor.

YILLAR SONRA TURUNCU-MAVİLİ FORMAYI GİYDİ
Yıllar önce İskenderunspor formasıyla büyük başarılara imza atan Ender Tıraş, yine turuncu-mavili forma altında mücadele verecek. Yeni İskenderunspor ile anlaşan Ender ile kaleci Kenan, turuncu-mavili formayı giymekten büyük bir gurur duyduklarını söyleyerek, yıllar öncesindeki heyecanı, yeniden bu kente getireceklerini ifade ettiler.
Bu arada yeni İskenderunspor yönetimi, bomba transferleri bir bir kamuoyuna açıklamaya hazırlanıyor. Yönetim sır gibi sakladığı birkaç ismi önümüzdeki günlerde kamuoyuna açıklaması bekleniyor.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet