Skip Navigation Links

Normalleşme Adımımızı Atarken Ayağımızın Kaymasına İzin Vermeyelim

temizliğe her zamankinden daha fazla dikkat etmemiz gerekiyor.

Normalleşme Adımımızı Atarken Ayağımızın Kaymasına İzin Vermeyelim

Ekonomi   A+a-

Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör, "Salgın sürecinde kritik bir döneme giriyoruz. Normalleşme yönünde atılan adımların ve alınan kararların büyük bir titizlikle uygulanması gerekiyor. Salgın bitmiş değil, bu nedenle sosyal mesafe kuralına, maske kullanımına ve kişisel temizliğe her zamankinden daha fazla dikkat etmemiz gerekiyor. Kendimiz için, sevdiklerimiz ve ülkemiz için bunu başarabiliriz" şeklinde açıklamada bulundu.
 
Tüm dünyada ve ülkemizde görülen salgın nedeniyle alınan önlemlerin son dönemde normalleşme ve kontrollü hayat ilkesiyle gevşetilmeye başlanmasının ardından süreç ile ilgili Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör açıklamalarda bulundu.
 
"Kesinlikle tedbiri elden bırakmamamız gereken yeni bir döneme giriyoruz" diyen Şube Başkanı Güngör, "Başta Amerika ve Avrupa'daki ülkelerin salgında yaşadığı zorluklar ve ölümler ortada. Çok şükür ülkemiz bugüne kadar eşi görülmemiş bu salgını daha az hasarla atlatma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Devletinden vatandaşına sağlık çalışanından tüm emekçilere kadar herkes ülkemizdeki bu olumlu tabloya büyük katkı verdi. Şimdi bu normalleşme ve kontrollü hayat sürecinde adımlarımızı atarken ayağımızın kaymasına asla izin vermemeliyiz. Tedbirlere sıkı sıkıya sarılmalı, gelecek güzel günleri hep birlikte inşa etmeliyiz" diye konuştu.
 
"EMEKÇİLER BİR ÖDÜLÜ HAK ETMİŞTİR"
"Bu zor süreç bizlere bir kez daha göstermiştir ki, işçinin, çalışanın emeği her şeyden kıymetli ve anlamlıdır" diyen Şube Başkanı Güngör, "Tıpkı sağlık çalışanları gibi bu sürecin bir başka kahramanları da herşeye rağmen fabrikalarda alınteri akıtmaya devam eden emekçilerdir. Sağlık çalışanları nasıl ki insanımızın sağlığının güvencesi olduysa, emekçiler de ülkemiz ekonomisinin birer neferleri olmuştur. Bu zorlu ve meşakkatli süreçte üretim, emekçilerin göstermiş olduğu cesaretle devam etmiştir. Bu nedenle hayatını riske atan, bu yönde mücadele eden emekçiler bir ödülü hak etmişlerdir. İşverenlere bu beklentiye kulak vermeleri yönünde çağrıda bulunuyorum" dedi.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet