Skip Navigation Links

Asaşspor 3 Çekmece Belediyespor 2

Karşılaşmanın ardından Asaşspor Kulüp Başkanı Zeki Göçmen ile 2. Başkanı Suat Atasever, elde ettikleri başarıdan dolayı teknik direktör Halit Ersoy il

Spor   A+a-

2487767402993232.jpg" />
Karşılaşmanın ardından Asaşspor Kulüp Başkanı Zeki Göçmen ile 2. Başkanı Suat Atasever, elde ettikleri başarıdan dolayı teknik direktör Halit Ersoy ile tüm futbolcuları kutladı.
ASAŞSPOR 3 ÇEKMECE BELEDİYESPOR 2
2010-2011 Futbol sezonu Hatay Süper Amatör Ligi'ne Hatay'ın muhtelif sahalarında yapılan müsabakalarla devam edildi. İskenderun 5 Temmuz Stadı dış sahasında yapılan müsabakada Asaşspor, Çekmece Belediyespor'u 3-2 mağlup etti. Sert ve çekişmeli geçen karşılaşmada maçın orta hakemi Sedat Sert, 3'ü kırmızı, 8 de sarı kart gösterdi. Karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardından Asaşspor Kulüp Başkanı Zeki Göçmen ile 2. Başkanı Suat Atasever, teknik direktör Halit Ersoy ile tüm futbolcuları kutladı.
Hatay Bölgesinden Sedat Sert, Mustafa Savaş ile Atilla Kılıçaslan'ın yönettiği müsabakanın 22. dakikasında Coşkun, attığı golle Çekmece Belediyespor'u Asaşspor karşısında 1-0 öne geçirdi.
35. dakikada Asaşspor, Rıfat Jop'un güzel golüyle eşitliği sağladı. Müzabakanın ilk yarısı bu sonuçla bitmesi beklenirken, misafir ekip Çekmece Belediyespor, Mehmet Ali'nin golüyle Asaşspor karşısında tekrar öne geçti. İlk yarı Çekmece Belediyespor'un 2-1 üstünlüğüyle sonuçlandı.
Karşılaşmanın ikinci yarısında saha üstünlüğünü eline geçiren İskenderun Asaşspor, 55. dakikada Hanifi'nin şık kafa golüyle eşitliği sağladı 2-2.
Müsabakanın 80. dakikasında İskenderun Asaşspor'un kazandığı penaltıyı günün başarılı futbolcularından Rıfat Jop, meşin yuvarlağı Çekmece Belediyespor filelerine gönderdi 3-2.
Karşılaşmanın kalan kısımlarında başka gol olmayınca İskenderun Asaşspor, Çekmece Belediyespor'u 3-2 mağlup ederek haftayı üç puanla kapattı.
Alının bu sonucun ardından İskenderun Asaşspor, puanını 9'a çıkartırken, Çekmece Belediyepor'da ilk yenilgisini alarak 10 puanda kaldı.
Bu arada sert ve çekişmeli geçen karşılaşmada Asaşspor'dan Mehmet Onaylı ile Tekin, Çekmece Belediyespor'dan da Erdoğan kırmızı kart gördü.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet